dzkzsl napisał(a):zastanawiam sie nad trasa Darłowo (zachodniopomorskie) w okolice Makarskiej
zawodowiec napisał(a):Jak bym mieszkał na wschód od Ciebie to bym jechał przez Polskę ale z Darłowa już bym rozważał przez Niemcy.
Semedi napisał(a):zawodowiec napisał(a):Jak bym mieszkał na wschód od Ciebie to bym jechał przez Polskę ale z Darłowa już bym rozważał przez Niemcy.
Mieszkam trochę dalej od Darłowa jakieś 50km i nie wyobrażam sobie innej trasy jak tylko Niemcy-Austria itd. Wystarczy, że wracam zazwyczaj przez nasz piękny, usłany cudownymi, równymi nitkami dróg kraj, gdzie kierowca to życzliwy osobnik...Nie, dziękuję. Dobrze zawodowiec gada! Polać mu.
dzkzsl napisał(a):niedaleko ? a gdzie dokladnie ? Jak jezdzisz do tej Chorwacji ? moglbys mi jakies szczegolowe informacje przeslac na maila? Chodzi mi dokladnie o te autostrady a glowie o omijanie tuneli
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
edit:
co mozna zwiedzic po drodze?
dzkzsl napisał(a):No dobijaja mnie te oplaty, w sumie na autostradzie zarzuca sie " złoty szescdziesiat " na zegarze i nadrabia sie trasy ale i spalanie wieksze, no i trzeba placic za autostrady itd,za te oplaty to prawie bak mozna zatankowac . Wpisalem w google maps Darłowo - Makarska , omijaj odcinki plate i pokazala mi sie niemal prosta trasa. Poznan - Wroclaw - Brno - Wieden - Zagrzeb i dalej w dół. Co Wy na to ?
dzkzsl napisał(a):No dobijaja mnie te oplaty, w sumie na autostradzie zarzuca sie " złoty szescdziesiat " na zegarze i nadrabia sie trasy ale i spalanie wieksze, no i trzeba placic za autostrady itd,za te oplaty to prawie bak mozna zatankowac . Wpisalem w google maps Darłowo - Makarska , omijaj odcinki plate i pokazala mi sie niemal prosta trasa. Poznan - Wroclaw - Brno - Wieden - Zagrzeb i dalej w dół. Co Wy na to ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi