Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuje campingu na wyspie (poludniowa dalmacja )

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek bednarz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek bednarz » 16.08.2003 11:59

Poszukuje campingu czysty zadbany dużo zieleni z prądem na wyspie zeby byla mozliwosc dojazdu z przyczepa :?: (do 20 euro za dwie osoby)
darek bednarz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek bednarz » 21.08.2003 19:47

darek bednarz napisał(a):Poszukuje campingu czysty zadbany dużo zieleni z prądem na wyspie zeby byla mozliwosc dojazdu z przyczepa :?: (do 20 euro za dwie osoby)

poszukuje osób ktore były na wyspie Brać w miejscowości Bol na kampingu Kito ewentualnie na wyspie Hvar w miejscowosci Stari Grad na kampingu Jurjevac ewentualnie inne kampingi na wyspie Hvar lub Brać prosze o opinie wyjeżdzam końcem sierpnia
Ostatnio edytowano 21.08.2003 20:42 przez darek bednarz, łącznie edytowano 1 raz
MariuszLo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszLo » 21.08.2003 20:16

Planowałem 3-dniowy pobyt na Hwarze właśnie na campie Jurjevac. Łatwo tam trafiliśmy, obeszliśmy cały kamp (przyjemny teren - płaski bez kamieni, są też bungalowy) ale coś nie mogliśmy znaleźć morza. Z jednego miejsca widziałem tylko maszty jachtów :). Sklepu też nie było. W sumie nie spodobało nam się i pojechaliśmy dalej. Zwiedzając później Stari Grad też nie widziałem plaży blisko centrum (a camping jest blisko centrum). Może nie umieliśmy szukać tego morza, zdjęcie na stronie www.camping.hr wyraźnie sugeruje położenie nad samym morzem, no cóż, sam nie wiem.
Ostatecznie kamp znaleźliśmy w miejscowości Milna (mały, prywatny kamp 'Mala Milna' - za dwie osoby, samochód i namiot - 135 Kn/dz). Kamp dopiero powstaje - recepcja z pnia drzewa, właściciel oryginał, brak rachunków. Za to tuż nad pięknym, czystym morzem. Zawsze była ciepła woda, jest miejsce na mycie naczyń. Boisko do gry w bule (czy jak to tam się nazywa). 5 km od Hwaru.
Aaaa, jedziesz z przyczepą, to w Jurjewaczu dużo łatwiej znaleźć miejsce, Milna podobna jest do Slanicy na Murterze, dosyć ciasno, ale kilka przyczep widziałem.
Pozdrowienia
darek bednarz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek bednarz » 21.08.2003 20:31

mysle ze końcem sierpnia początkiem września nie bedzie tyle ludzi zaglądne do miejscowości Milna
wielkie dzieki :papa:
jabolek13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jabolek13 » 23.08.2003 00:17

wal w ciemno do JAGODNEJ
inga!!!
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 25.08.2003 14:37

Cześć!!! Polecam Jagodną ale nie wiem czy się da radę wyjechać z campu z przyczepą bardzo stromy wyjazd pozdr!!!
Docent
Turysta
Jagodna, a przyczepa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Docent » 03.09.2003 09:45

Jesli w ogole da sie dojechac z przyczepa do okkolic Jagodnej...
Najpierw trzeba przejechac przez "nasz" super-tunel (pytanie czy sie zmiesci) i zjazd z niego w dol do Zavali...
Takich zakretow to jeszcze nie widzialem...
Duza przyczepa moim zdaniem moze sie przewrocic albo sie nie zlozyc na zakrecie...

Pozdr.
Przemek/Docent

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone