Maja1982 napisał(a):Kaala no własnie planuję rezerwację pokoju z widokiem na morze, owszem tez z powodu widoku, ale bardziej zalezy mi na ciszy bo mam córcię 9-cio miesięczną i wszelkie głosniejsze odgłosy ja budzą
Maja1982 napisał(a):Mam do wyboru pobyt na dwa tygodnie albo w Jelsie w hotelu Jadran, wyżywienie HB, pokój z widokiem na morze, ten hotel jest dwugwiazdkowy i na 14dni, albo w starim Gradzie w hotelu Arkada - trzygwiazdki, 10dni, HB. Arkada jest o 30 euro droższa i o te 3 dni mniej, czy ktoś z Was był w którymś z tych hoteli co może o nich powiedzieć, szczególnie o wyżywieniu ?
Maja1982 napisał(a):kw dzięki dobrze wiedzieć liczę jedynie na to, że w połowie września już nie będzie tyle ludzi i będzie ogólnie ciszej...chyba że się przeliczę
rumcajsik ja też jeszcze myślę o tym Jadranie ale niemam kompletnie żadnych pewnych info o tym hotelu, wydaje mi się że wyposażenie jest zbliżone do Arkady, ale niewiem co z wyżywieniem, znalazłam jedynie opinie po angielsku że jedzenie jest do bani...więc niewiem co zrobić
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje