niezapominajka napisał(a):Szukam czegoś na przyszłe lato, wiec chętnie podpytam o Zaostrog.
Tłok czy raczej spokój?
Czy można na miesjcu zrobić zakupy czy raczej szukać konzumów w innych miejscowościach?
Są fajne knajpki (restauracje, pizzerie) gdzie można smacznie zjeść nie rujnując sie za bardzo?
To tak na początek....
Aisza napisał(a):niezapominajka napisał(a):Szukam czegoś na przyszłe lato, wiec chętnie podpytam o Zaostrog.
Tłok czy raczej spokój?
Czy można na miesjcu zrobić zakupy czy raczej szukać konzumów w innych miejscowościach?
Są fajne knajpki (restauracje, pizzerie) gdzie można smacznie zjeść nie rujnując sie za bardzo?
To tak na początek....
Niezapominajko!Zaostrog to bardzo miła miejscowość,typowo letniskowa,z fajną plażą,knajpkami...Konzum też tam jest.W tamtejszej pizzerii jadłam chyba najsmaczniejszą pizzę w CRO.Fajna mieścinka z klimatem.
I jeszcze jedna zaleta(w/g mnie)!Można ścieżkami przejść do Drvenika(być może i dalej,ale ja nie doszłam),a w przeciwną strone do Podaca(i też dalej nie doszłam )
A jeśli lubisz spacer po górkach,proponuję zobaczyć Górny Zaostrog.
Aisza napisał(a):niezapominajka napisał(a):Szukam czegoś na przyszłe lato, wiec chętnie podpytam o Zaostrog.
Tłok czy raczej spokój?
We wrześniu zdecydowanie spokój
stafid napisał(a):dadatkowo właścicielki uświadomiły głupka że nie powinienem wynajmować apartamentu przez jakąś agencję ze Splitu tylko dzwonić bezpośrednio i ......... 250Eur w kieszeni
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne