napisał(a) consett0805 » 25.07.2010 22:28
Napiszę tu dla innych zainteresowanych
Apartament mieści się w miejscowości Brela dzielnica Jakirusa najmniejsza a przez to naj mniej oblegana z wieloma małymi plażami i zatoczkami o różnym podłożu, przy ulicy Put Luke Kesić nr 20
Jak dojechać
Zaraz za żółtą tablicą BRELA pierwszy zjazd w prawo (przy motelu z parkingiem) zjazd w dół do znaku STOP. Tam w prawo kierunek Jakirusa tak jak prowadzi droga nigdzie nie skręcamy w żadne boczne uliczki. Po jakimś czasie miniemy po prawej stronie ich "mini market" a po lewej wierzę kościoła ( w nocy ładnie oświetlony) dalej prosto aż do ciasnego i ostrego zakrętu w prawo (po jednej jego stronie dom po drugiej skała) za zakrętem zjazd w dół do zakrętu w lewo (tak prowadzi droga innej opcji niema )nad tym zakrętem wisząca skała i lekko do góry( ta trasa to z jednej strony przepaść porośnięta laskiem z drugiej skała) to jest pierwszy z dwóch domów po lewej stronie innych niema w tym miejscu. Z ulicy widać tylko strop jak na zamieszczonym zdjęciu to jest wejście. Oba domy nie są ukończone dl;atego z ulicy widać tylko stropy i boczne ściany ale z drugiej jego strony sż trzy kondygnacje w dół (taaaaka stromizna)
Widok który widzicie rozpościera się z dwóch apartamentów obok siebie położonych najwyżej tego obiektu jaki jest widok z niższego piętra nie wiem reszta apartamentów mają boczne balkony z których już niema takiej panoramy na morze około 30% tego co ja miałem za to na góry.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Uploaded with zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link