napisał(a) MarcinZ » 22.04.2010 22:18
Pierwszy raz byłem w Primostenie w weekend majowy 2004r. w czasie rejsu z Zadaru na Brac i z powrotem i już wtedy wiedziałem, że muszę tam wrócić...
W ubiegłym roku pojechaliśmy tam ze znajomymi. Przez klika miesięcy szukałem odpowiedniego apartamentu tzn. miał być nowy , blisko centrum, z widokiem na morze i bezpośrednio przy plaży...Ciężko było ale się udało. Po wielu godzinach spędzonych w internecie zdecydowałem się na apartamenty Oaza w zatoce Tepli Bok, ok. 800-1000m od centrum Primostenu(
http://www.oaza-primosten.com/).
I to był strzał w dziesiątkę! Z apartamentów byliśmy bardzo zadowoleni i mogę je z czystym sumieniem polecić. Jedynym mankamentem było to, że klimatyzacja była dostępna tylko w 2 starszych budynkach. Były one co prawda bliżej wody i miały lepszy widok ale my zdecydowaliśmy się na nowszy budynek i lepszy standard, niestety bez klimy.
Początkowo nie wyobrażałem sobie pobytu w apartamencie bez klimatyzacji ale na miejscu okazało się, że nie jest tak źle, choć pewnie nie wszyscy towarzysze podróży podzielają moje zdanie...
Położenie apartamentu, "prywatna zatoczka",darmowe leżaki i ogromny zacieniony taras jak dla mnie rekompensowały brak klimatyzacji. Po prostu nie można mieć wszystkiego...
Ostatnio edytowano 22.04.2010 23:14 przez
MarcinZ, łącznie edytowano 1 raz