Jaki jest stan asfaltu?
Widoki fajne?ciekawa?
Ruchliwa?
Górki (chyba tak..ale im więcej tym lepiej
Pytam pod kątem jazdy na rowerze.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nie jestem pewna, czy to bezpieczne.. to po pierwsze... poza tym coś mi się po głowie mota, że planujesz to już wkrótce...
tak mamy już wszystko dogadane 17 lutego wyjezdzam.
może być baaardzo wietrznie.. (że o przejmującym chłodzie, deszczu, śniegu być może nie wspomnę) bo luty to tutaj jeden z dwóch najzimniejszych miesięcy.
Pozdrawiam
new1984 napisał(a):Jest to droga na skalnej półce, rower tam nie wchodzi w grę.. Tylko sznurek aut, i dawcy na motorach (nie mam nic do motocyklistów, ale tam jeżdżą dawcy).
Zero pobocza, z jednej strony ściana, a z drugiej barierka i przepaść.
RafałSC napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nie jestem pewna, czy to bezpieczne.. to po pierwsze... poza tym coś mi się po głowie mota, że planujesz to już wkrótce...
tak mamy już wszystko dogadane 17 lutego wyjezdzam.
może być baaardzo wietrznie.. (że o przejmującym chłodzie, deszczu, śniegu być może nie wspomnę) bo luty to tutaj jeden z dwóch najzimniejszych miesięcy.
Pozdrawiam
No narazie to jest spoko patrzac na temp. znacznie lepiej niz w Polsce....
RafałSC napisał(a):new1984 napisał(a):Jest to droga na skalnej półce, rower tam nie wchodzi w grę.. Tylko sznurek aut, i dawcy na motorach (nie mam nic do motocyklistów, ale tam jeżdżą dawcy).
Czemu sznurek aut?to chyba tylko w sezonie....?
new1984 napisał(a):RafałSC napisał(a):new1984 napisał(a):Jest to droga na skalnej półce, rower tam nie wchodzi w grę.. Tylko sznurek aut, i dawcy na motorach (nie mam nic do motocyklistów, ale tam jeżdżą dawcy).
Czemu sznurek aut?to chyba tylko w sezonie....?
Ja byłem na przełomie września i października...
Jeśli rower, to pojechałbym autkiem wyżej w Biokovo, i tam pojeździł.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):...śnieg i owszem... z wyspy widzę, jak się Biokovo bieli...
RafałSC napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):...śnieg i owszem... z wyspy widzę, jak się Biokovo bieli...
A mam pytanie (jako do rezydenta ) - duzy ruch jest na jadrance o tej porze roku?czy względny?
Jak możesz to napisz na priv żeby nie zaśmiecać forum:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
RafałSC napisał(a):Jaki jest stan asfaltu?
Widoki fajne?ciekawa?
Ruchliwa?
Górki (chyba tak..ale im więcej tym lepiej
Pytam pod kątem jazdy na rowerze.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi