Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaplanowałem trasę - Jarocin - Vrbnik /noclegi/

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 29.01.2010 21:11

Może komuś się przydadzą namiary na noclegi w trasie. Ja już taki wygodnicki jestem, że od dwóch lat "robię" Chorwację na aż 2 noclegi , ale wypoczęty i pachnący dojeżdżam na miejsce :)

Więc tak : Noclegi zarezerwowałem i podaję ceny: ( Tanio nie jest, ale może komuś się przyda)
Do Chorwacji:
1 nocleg - Czechy - Hotel Dlouhé Stráně leży w miejscowości Kouty nad Desnou na wysokości 600 m n.p.m. w regionie Hrubý Jeseník. http://www.dlouhestrane.hotel-cz.com/pl/
cena za apartament 4-osobowy (studio 2+2) ze śniadaniem - 1920 koron
2. nocleg - Słowenia - Gostišče BOHORČ - Miejscowość Sentjur - 10 km od autostrady Maribor - Ljubljana http://www.gostisce-bohorc.com/ - apartament 4-osobowy ze śniadaniem - 82 euro

Z Chorwacji:

Tutaj już tylko jeden nocleg. Z powrotem to już bez kasy

Oekotel Korneuburg-Ost - 2 pokoje (1+3) ze śniadaniem - 80 euro
http://www.oekotel.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=17

Noclegi potwierdzone , zarezerwowane. Tylko kiedy ten lipiec będzie...
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 29.01.2010 22:53

Bahama napisał(a):Z Chorwacji: ... Oekotel Korneuburg-Ost ...

Zdravo,
A dlaczego nie w Kalsdorf tylko błądzić po Wiedniu? Rok temu trafiłem korki na autostradzie w Cro i choć miałem rezerwacje w Mikulovie, padnięty w Kalsdorf się zatrzymałem. Akurat jeden wolny pokój. Rano 7.00 śniadanie i zaraz wyjazd. Do Wiednia już blisko i nawet miasto jakby jeszcze spało, minęliśmy szybko.
Jak by został Oekotel w Wiedniu to bym już te 80km do Mikulova dojechał. Chyba, że masz zamiar zwiedzić Wiedeń - ale nie, a Mikulov się znudził?

Pozdrav
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 29.01.2010 22:56

Mikulov ekstra, ale już dwa razy tam spałem.
No tak jakoś jadąc z Chorwacji zauważyłem , że kryzys mam najczęściej w Wiedniu.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone