Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Riwiera Makarska - z biurem czy samemu

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
klimut
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) klimut » 09.08.2009 14:11

w 2006 r. dzięki radom forumowiczów z cro.pl odwiedziłem Podgorę - byłem nią zauroczony... Korzystałem z biura Skarpa.
W tym roku chciałbym znów odwiedzić Riwierę Makarską, ale myślę o innych podobnych (niewiwlkich) miejscowościach np. Brela, Tucepi, Baska Voda.
Niestety nie udało mi się jak dotąd znaleźć biura, które ma w swojej ofercie te miejscowości.
W związku z tym mam pytanie - czy ktoś z Was zna jakieś biuro z tymi miejscowościami?

chciałbym się także poradzić czy w przypadku gdybym jechał na własną rękę i "na ślepo"-bez rezerwacji po 24 sierpnia będę miał problem ze znalezieniem lokum w tych miejscowościach? Jakie są ceny noclegów w prywatnych domach. Chcemy jechać w 2-3 osoby na 7-10 dni.
czy ciężko dotrzeć do Chorwacji gdy nie jedzie się własnym samochodem tylko chce się skorzystać np. z jakiejś linii autokarowej?

może macie jakieś inne rady?

pozdrawiam
klimut
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 09.08.2009 20:43

Baska Voda - Delta Travel. Raibow Tours (Rainbow ma samolotem i lepszy hotel), Delta ma autokarem, słabszy hotel, ale za to przy samej plaży
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 10.08.2009 08:57

Delta Travel w tym roku również ma przy samej plaży.
I bez schodów, jak to miało miejsce w tamtym roku :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.08.2009 18:12

mutiaq napisał(a):Delta Travel w tym roku również ma przy samej plaży.
I bez schodów, jak to miało miejsce w tamtym roku :)

No przecież napisałam, że słabszy hotel, ale za to przy plaży...
klimut
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) klimut » 10.08.2009 20:04

a na miejscu są problemy ze znalezieniem lokum?

jak wówczas wychodzą koszty w porówaniu z biurem podróży?
klimut
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) klimut » 12.08.2009 20:05

ponawiam pytanie - czy ciężko w Breli lub Baska Voda znaleźć lokum w przypadku wyjazdu na własną rękę?
lukaszh5
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukaszh5 » 13.08.2009 17:50

Klimut ja byłem na początku Sierpnia i stało parę gości i sprzedawali apartamenty.
klimut
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) klimut » 13.08.2009 19:32

a ile chcieli za pokój?

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone