Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wykupienie wyżywienia w hotelu

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sysia_86
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sysia_86 » 17.08.2009 21:04

Co myślicie o takiej możliwości? Apartamenty w Korculi i Breli już zarezerwowane i dotychczas myśleliśmy o samodzielnym gotowaniu i stołowaniu się w restauracjach na miejscu.
Zastanawiamy się jednak czy istnieje możliwość wykupienia wyżywienia (tylko obiedokolacji) w ktorymś z hoteli niedaleko apartamentu, przynajmniej na tydzień pobytu, gdzieś gdzie mają szwedzki bufet.
Czy hotele rzeczywiście proponują takie rozwiązania? Może ktoś z Was się orientuje?
Sysia_86
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sysia_86 » 25.08.2009 20:15

OK, jeśli kogoś by to kiedyś interesowało, dowiedziałam się , że w Breli na przykład proponują obiadokolację za 90 kun, więc tak jak przypuszczałam nie płaca się zbytnio.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.08.2009 20:30

Sysia_86 napisał(a):OK, jeśli kogoś by to kiedyś interesowało, dowiedziałam się , że w Breli na przykład proponują obiadokolację za 90 kun, więc tak jak przypuszczałam nie płaca się zbytnio.

Ale w zamian otrzymujesz... luksus. :wink: Cena bardzo przyjemna.
( jestem konsekwentny ....... "gary" zostawiać winno się w domu).
Sysia_86
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sysia_86 » 25.08.2009 20:39

Ależ zostawiam - w apartamencie mamy w pełni wyposażoną kuchnię ;) ;)

No nie wiem, racja, nie jest to może bardzo wygórowana kwota za szwedzki bufet, przy którym można się najeść do syta.

Z drugiej strony w tym roku wydatki nie pozwalają za bardzo szaleć :/

Jest to jednak możliwość godna rozważenia, kiedy nie będziemy już mogli patrzeć na słoiki z Polski i pizzę :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.08.2009 20:45

Sysia_86 napisał(a):Ależ zostawiam - w apartamencie mamy w pełni wyposażoną kuchnię ;) ;)

:D :D :D .....

Tak już na poważnie :wink: urlop z własnym gotowaniem to do d... urlop. Rozważ to zagadnienie, spróbuj ..... podziękujesz później. :D :wink:
nowalijka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowalijka » 31.08.2009 12:19

woka napisał(a):Tak już na poważnie :wink: urlop z własnym gotowaniem to do d... urlop. Rozważ to zagadnienie, spróbuj ..... podziękujesz później. :D :wink:

To już lepiej mieć swobodę i zdecydować na miejscu co chcesz jeść. czy makaron z Polski czy kalmary w knajpie. Ograniczenie wykupionym żarciem też jest dla mnie nie do przyjęcia, zwłaszcza, że za 90kun to można zamówić coś porządnego. U mnie okazało się na miejscu, że dwa dania dziennie muszą być "konkretne" - tym sposobem jedno komponowałam sama, drugie zwykle jedliśmy na mieście. Taka potrzeba dzieci, by najeść się po plażowaniu.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone