Witam!
W tym roku po raz pierwszy wybieramy się do Chorwacji , z trójką kilkuletnich dzieci. Zastanawiamy się nad Stanici m.in. apartamentem Vucak. Będziemy wdzięczni za opinie, sugestie , cokolwiek od doświadczonych Cromaniaków.
batma1972 napisał(a):Witam!
W tym roku po raz pierwszy wybieramy się do Chorwacji , z trójką kilkuletnich dzieci. Zastanawiamy się nad Stanici m.in. apartamentem Vucak. Będziemy wdzięczni za opinie, sugestie , cokolwiek od doświadczonych Cromaniaków.
maciek1956 napisał(a):W skrócie--całkowity brak miejsc spacerowych, wszędzie trzeba pojechać autem, bardo mało knajp, chyba 2 obok siebie, sklep-- był JEDEN.
Jeśli masz dom (apartament) po prawe stronie Jadranki--ja miałem wspaniały widok na morze (dla mnie to był za mało). Po lewej stronie Jadranki--będziesz miał do przejścia tę drogę-bardzo ruchliwą, i masę schodów do plaży (ok 300 stopni)
maciek1956 napisał(a):Oto przykład schodów, niby tylko 30 m różnicy poziomów, ale aby je pokonać, kondycję trzeba mieć niezłą, szczególnie jak temperatura wysoka dopisuje.
batma1972 napisał(a):Witam!
piotr3005 napisał(a):WitamQ!!!
Również mam 3 dzieci kilkuletnich i 2006 rezerwowałem apartmaent Vucak. Jak dojechałem na miejsce to musiałem podziekować, dom ładny ale położony po lewej stronie jardanki i te 300 schodów, nie wyobrażaliśmy przejście z trójka dzieci przez drogę z bagażami. Naprawdę proszę przemysleć aby póżniej nie żałować choć miejsce ładne ale nie dla dzieci chyba że inny apartman bliżej wody!!!
pozdrawiam
mkm napisał(a):Stanici jest jak najbardziej dla dzieci
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pinia_Pinia napisał(a):mkm napisał(a):Stanici jest jak najbardziej dla dzieci
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mkm, dzieki za stronkę. Już prawie sfinalizowana rezerwacja Byłeś na tej kwaterze osobiście ? Jeśli tak to proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl bo mam kilka pytań dot. kwaterki.
Dzięki
maciek1956 napisał(a):Podziwiam MKM--gdyby wypadło na Stanici to tylko tu. No, tak, może jak Stanici to tylko tu, ale dlaczego Stanici, co tam robić, całkowity brak miejsc spacerowych, wszędzie autem trzeba jechać. Ale - co kto lubi, ja tam więcej nigdy nie pojadę, zbyt nudne miejsce.
maciek1956 napisał(a):Podziwiam MKM--gdyby wypadło na Stanici to tylko tu. No, tak, może jak Stanici to tylko tu, ale dlaczego Stanici, co tam robić, całkowity brak miejsc spacerowych, wszędzie autem trzeba jechać. Ale - co kto lubi, ja tam więcej nigdy nie pojadę, zbyt nudne miejsce.