anjas napisał(a):Na statku grali świetne przeboje i mogliśmy tańczyć ( dlatego mam mało zdjęć)![]()
Pamiętasz może przy jakich to przebojach odbywało się tańcowanie
.png)
anjas napisał(a):Na statku grali świetne przeboje i mogliśmy tańczyć ( dlatego mam mało zdjęć)![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Pamiętasz może przy jakich to przebojach odbywało się tańcowanielol:
.png)
anjas napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pamiętasz może przy jakich to przebojach odbywało się tańcowanielol:
Janusz obiecuję sprawdzić czy na płytce jest podany wykonawca.
Jak wiesz muzyka chorwacka jest dla mnie jeszcze zbyt nowa, nie rozpoznaję wykonawców![]()
Ale są to moje klimaty, takie przyjemne i miłe dla ucha.
.png)
adam11 napisał(a):anjas napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pamiętasz może przy jakich to przebojach odbywało się tańcowanielol:
Janusz obiecuję sprawdzić czy na płytce jest podany wykonawca.
Jak wiesz muzyka chorwacka jest dla mnie jeszcze zbyt nowa, nie rozpoznaję wykonawców![]()
Ale są to moje klimaty, takie przyjemne i miłe dla ucha.
sprawdź sprawdźja też jestem ciekaw
pewnie jakaś klapa
))

.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Coś o duszy ale to chyba nie ten utwór, jak do tańcowania to musiało to być coś żywszego![]()
.png)
anjas napisał(a):Janusz, Adam wpadł mi jeszcze jeden utworek w ucho...śpiewają w refrenie " skalinana", może rozszyfrujecie.....
.png)
.png)
Popiel napisał(a):Janusz, rozumiem miłość do muzyki, ale się temat śmieci
Są działy muzyczne, więc można przekierować zainteresowania, bo znów ktoś założy nowy temat, a któryś moderator poda link do tego i kwas
Z krzysiek M. będziemy wdzięczni, może i o posprzątanie też.
Pozdrawiam
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.