Witam!!
W lipcu byłem w Breli. Wrażenia mam b. pozytywne. To był mój drugi wyjazd do Chorwacji. Zainteresowanym wyjazdem w ten rejon chętnie odpowiem na pytania. Na forum zamieściłem też link do zdjęć.
Mała Czarna napisał(a):Witam Tomku!
Mogę wiedzieć w jakiej dzielnicy Breli mieliście apartament? My wyjeżdżamy 18.08 o 17 godzinie i mamy nadzieję , że ok. 12 w południe będziemy na miejscu ciekawa jestem czy to realne. Po drodze mamy ochotę przespać się ze dwie godzinki. A zdjęcia piękne. Też jedziemy drugi raz do Chorwacji ale teraz już z dwójką dzieciaczków. Pozdrawiam
Tomasz W napisał(a):Mała Czarna napisał(a):Witam Tomku!
Mogę wiedzieć w jakiej dzielnicy Breli mieliście apartament? My wyjeżdżamy 18.08 o 17 godzinie i mamy nadzieję , że ok. 12 w południe będziemy na miejscu ciekawa jestem czy to realne. Po drodze mamy ochotę przespać się ze dwie godzinki. A zdjęcia piękne. Też jedziemy drugi raz do Chorwacji ale teraz już z dwójką dzieciaczków. Pozdrawiam
Witaj,
my mieszkaliśmy w dzielnicy Jardula, niedaleko hotelu Pelegrini (zjazd z magistrali przy restauracji Champion). To jakieś 2 km od głównego portu w kierunku pn.zachodnim.
Co do dojazdu to zależy od wybranej przez Was trasy. Sam dojazd do Breli w Chorwacji jest łatwy.
Ja w tym roku jechałem przez Węgry i odradzam tę trasę. Dużo lepiej (szybciej) jechać przez Austrię, przez którą jechałem w ubiegłym roku.
Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku
Tomek
victoo napisał(a):a czy są jakieś knajpki w Breli, w których można obejrzeć wyścigi F1? oraz zagrać w bilarda?
a drugie pytanko to jak wygląda sprawa ze sportami wodnymi w tej mieścinie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne