Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy warto w ciemno jechac na chorwacje

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
smajek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smajek » 11.07.2008 14:34

Witam

Mam urlop od poczaku sierpnia i chcialbym pojechac na chorwacje ale bez wczesniejszej rezerwacji biura maja duzo marże a i tak nie maja wszytskiego w ofercie. Interesuje mnie istria okolice puli, premntura. Jak wyglada sprawa?? czy znajde coś dla dwoch osób najlepiej apartament z aneksem i jak by sie ceny kształtowały??? Czekam na jakoms podpowiedz bo jak nie to czeka mnie polskie morze :( :( :( :( :(
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.07.2008 12:20

Do Cro zawsze warto jechać , nawet w ciemno :D A Bałtyk proponuję zostawić innym :wink: Na Istrii w sezonie jest niesamowity tłok , proponuję Dalmację jest trochę lużniej :D
Pozdrav.
slake1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slake1 » 12.07.2008 13:06

Wystarczy, że pójdziesz do miejscowego biura informacji. W naszym przypadku, po niespełna 15 minut czekania podjechał pod nas właściciel apartamentów, dwie osoby pojechały obczaić jak to wygląda i po 5 minutach mieliśmy nocleg zapewniony :D (Oczywiście Dalmacja, Baska Voda ;]).
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 12.07.2008 13:43

Jedzie się DO Chorwacji. Można w ciemno.
I co wy się tego Bałtyku tak czepiacie? Jeden lubi jajecznicę a inny ziemniaki z kwaśnym mlekiem.
Poza tym jest to trzy tysiące czterysta osiemdziesiąty szósty temat na ten temat.
Adsx
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adsx » 12.07.2008 17:46

Jedzie się tylko w ciemno !!! W tym roku jestem po raz czwarty z rzędu. Trzy poprzednie w ciemno. Teraz zdecydowałem się na rezerwację poprzez zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Dwa razy drożej niz zwykle a firma sprzedaje co innego niż pokazuje na zdjęciach jak zamawiacie. Zwykłe naciąganie albo wręcz po imieniu oszustwo w wykonaniu Adrialin. Śmiało jedździe w ciemno i nie korzystajcie z usług naciągaczy. Pozdrawiam.
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 12.07.2008 21:27

keruj7 napisał(a):Jedzie się DO Chorwacji. Można w ciemno.
I co wy się tego Bałtyku tak czepiacie? Jeden lubi jajecznicę a inny ziemniaki z kwaśnym mlekiem.
Poza tym jest to trzy tysiące czterysta osiemdziesiąty szósty temat na ten temat.

a ty co taki nerwus! spoko luzik trzeba sobie pomaga!
marlon
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marlon » 12.07.2008 21:33

mkm napisał(a):Do Cro zawsze warto jechać , nawet w ciemno :D A Bałtyk proponuję zostawić innym :wink: Na Istrii w sezonie jest niesamowity tłok , proponuję Dalmację jest trochę lużniej :D
Pozdrav.

jestes pewien ze na Istrii jest wiekszy tłok niz w Dalmacji?
z mojego dsoswiadczenia wlasnie w Dalmacji wszedzie byly tlumy turystow w tym roku wybieram sie na Istrie i mialem nadzieje ze bedzie tam wiekszy spokoj
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.07.2008 08:11

marlon napisał(a):
mkm napisał(a):Do Cro zawsze warto jechać , nawet w ciemno :D A Bałtyk proponuję zostawić innym :wink: Na Istrii w sezonie jest niesamowity tłok , proponuję Dalmację jest trochę lużniej :D
Pozdrav.

jestes pewien ze na Istrii jest wiekszy tłok niz w Dalmacji?
z mojego dsoswiadczenia wlasnie w Dalmacji wszedzie byly tlumy turystow w tym roku wybieram sie na Istrie i mialem nadzieje ze bedzie tam wiekszy spokoj

Jestem zdecydowanie pewien :!: :D
Jak już musisz w ciemno na Istrię - to proponuję wschodnie wybrzeże :D
Pozdrav.
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 13.07.2008 14:36

mkm, wydaje mi się że o tej porze powinieneś siedzieć po szyję w krystalicznej wodzie Jadrana, a nie przed kompem??! :D
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 13.07.2008 20:15

My wybraliśmy się za namową znajomych pojechać na wyspę Cres i zaczęło się.
Żeby dostać tam apartament to trzeba było się nieźle nagimnastykować w biurze – agencji turystycznej, bo narobiło ich się tyle, że opanowały prawie każdą miejscowość zaproponowano nam 1 apartament na cztery osoby za jedyne 90 euro za dobę i nic więcej. Wpadliśmy w małą panikę i postanowiliśmy wyruszyć dalej w poszukiwaniu. Dopiero po kilku godzinach nocleg załatwili nam Chorwaccy sprzedawcy owoców w miejscowości Nerezine za apartament przy morzu zapłaciliśmy 50 euro za dobę a plaża była 70 m dalej.
Do tej pory zawsze w ciemno i bez problemu .
mairsz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mairsz » 13.07.2008 23:29

A Bałtyk proponuję zostawić innym

święte słowa choć Bałtyk pięknym i naszym morzem jest.....ale i Adriatyk też już prawie naszym morzem jest i piękny jest też na pewno,

A wracając. do problemu to ja z rodziną i znajomymi zawsze jeździmy w ciemno. W sezonie czy przed nie ma sensu siedzieć przed internetem i szukać ofert przez minimum kilka godzin,bo jeżeli zajeżdżasz do miasteczka idziesz do agencji i po 20 minutach masz 5 -7 ofert i tylko trzeba podjąć decyzję to jest to.

Pozdrawiam,
Wszystkich którzy byli, są lub za chwilę będą na Chorwacji
Mairsz
iga13
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iga13 » 16.07.2008 14:04

Witam wszystkich
Właśnie rozmawiałam z koleżanką, która wczoraj wraz z rodziną zajechała w okolice Trogiru i Ciovo. Szukali kwater na miejscu kilka godzin i jak twierdzi było dość kiepsko. Dopiero wizyta w biurze podróży w Trogirze, z którego usług korzystali rok temu, zakończyła się znalezieniem fajnej kwatery w miejscowości Arbanija na Ciovo.
A propos szukania kwatery: jest chyba różnica pomiędzy kilkugodzinnym szukaniem kwatery przez Internet w domu przy dobrym drinku 8) , a kilkugodzinnym szukaniem kwatery na miejscu po 18-sto godzinnej męczącej podróży z marudnym 3,5- latkiem przy boku :cry: .
Każdy oczywiście robi jak uważa, my też w tym roku chcieliśmy jechać w ciemno, ale ....... po relacji znajomej zdecydowanie nam się odechciało i właśnie zrobiłam rezerwację apartamentu tuż przy morzu w Marusici.
Pozdrawiam :wink:
autoklin
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) autoklin » 16.07.2008 14:21

iga13 napisał(a):Witam wszystkich
Właśnie rozmawiałam z koleżanką, która wczoraj wraz z rodziną zajechała w okolice Trogiru i Ciovo. Szukali kwater na miejscu kilka godzin i jak twierdzi było dość kiepsko. Dopiero wizyta w biurze podróży w Trogirze, z którego usług korzystali rok temu, zakończyła się znalezieniem fajnej kwatery w miejscowości Arbanija na Ciovo.
A propos szukania kwatery: jest chyba różnica pomiędzy kilkugodzinnym szukaniem kwatery przez Internet w domu przy dobrym drinku 8) , a kilkugodzinnym szukaniem kwatery na miejscu po 18-sto godzinnej męczącej podróży z marudnym 3,5- latkiem przy boku :cry: .
Każdy oczywiście robi jak uważa, my też w tym roku chcieliśmy jechać w ciemno, ale ....... po relacji znajomej zdecydowanie nam się odechciało i właśnie zrobiłam rezerwację apartamentu tuż przy morzu w Marusici.
Pozdrawiam :wink:

dobry wybór też tam jadę pozdrawiam
iga13
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iga13 » 16.07.2008 14:39

Dziękuję :D . Będziemy tam od 11 do 23 sierpnia.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone