Mam kilka pytań odnośnie Male Ciste (i przy okazji innych campingów w Zivogosce).
Dużo pozytywnych opinii przeczytałam na forum, być może zatrzymamy się w tych okolicach na kilka dni.
Będziemy z maluchami, dlatego potrzebuję takich informacji:
1. ciepła woda - jest cały czas, czy tylko wieczorami?
2. plaża, a raczej dojście do niej: łagodne, czy strome? po schodach?
3. sama plaża: ktoś pisał, że dość szybko jest głęboko, ale czy od razu wchodzi się na głębię, czy stopniowo?
plaża "zrobiona przez właściciela" - to też z czyjegoś opisu - tzn taka betonowa?
No właśnie - może na temat plaży jakieś informacje - mnie interesuje plaża kamienista, z łagodnym zejściem do wody i z łagodnym dojściem do samej plaży.
4. I kluczowa chyba sprawa: położenie względem magistrali: nie wiem, jak daleko przebiega magistrala w okolicach Zivogosce Blato od brzegu morza, a tym samym czy camp leży bezpośrednio przy magistrali? Camp Dole jest wielki, i chyba "wciśnięty" między magistralę i morze, a te mniejsze? Mam nadzieję, że leża trochę dalej, bo strasznie nie lubię odgłosu samochodów
Zwłaszcza w nocy...
5. Tak na marginesie - to samo interesuje mnie odnośnie innych campów w Zivogosce - mam na myśli Dole i Boban - może ktos zaglądał również tam i porówna...? Mam na myśli zwłaszcza moje plażowe rozterki i pytania. A może na tych trzech campingach sprawa wygląda podobnie? Bo rozumiem, że są położone w sąsiedztwie?
5. Okolice campingu, tzn samo Zivogosce - z tego co wyczytałam, wiem, że to raczej spokojne miejsce, mam nadzieję, że bez głośnych dyskotek jak Baska Voda. Czytałam też o "deptaku" - vzy to jakiś mały deptaczek, ale taki po którym można spacerować z wózkiem? Czy zaczyna się gdzieś w okolicach campingu?
Będę wdzięczna za wyczerpujące odpowiedzi