Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Adrialin.pl - lepiej jechać w ciemno !

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adsx
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adsx » 07.07.2008 06:33

Post ku przestrodze - abyście kochani nie zamawiali nic za pośrednictewm tej firmy - zapłacicie duże pieniądze za fatalne "miejsce do spania".
Pojechałem w tym roku po raz czwarty do Cro - pierwszy raz nie "w ciemno". Zapłaciłem ponad 100eur/dobę za fatalny pokój, który miał być (na zdjęciach) zupełnie innym miejscem....
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 07.07.2008 09:55

A masz jakieś zdjęcia tego "złego miejsca"?
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 07.07.2008 09:57

Adsx napisał(a):Post ku przestrodze - abyście kochani nie zamawiali nic za pośrednictewm tej firmy - zapłacicie duże pieniądze za fatalne "miejsce do spania".
Pojechałem w tym roku po raz czwarty do Cro - pierwszy raz nie "w ciemno". Zapłaciłem ponad 100eur/dobę za fatalny pokój, który miał być (na zdjęciach) zupełnie innym miejscem....

Ja już trzy razy byłem z Interhome. Na zdjęciach dużo gorzej niż w rzeczywistości. polecam
Adsx
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adsx » 12.07.2008 17:50

ancia napisał(a):A masz jakieś zdjęcia tego "złego miejsca"?

Oczywiście, że mam ale nie mam jak zamieścić ich teraz. Adrialin jest na tyle nieuczciwą firmą, że nie ma nawet z nimi kontaktu. Telefon w firmie jest zajęty 24h/ dobę, 7 dni w tygodniu więc nie ma z kim rozmawiać. Tylko na policję z takimi oszustami...
andrzej_opole
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej_opole » 06.08.2009 14:18

mam całkiem inne doświadczenia - w VI 2009 korzystałem z usług tego biura- skorzystałem z kwatery w miejscowości PAG na wyspie PAG. miałem kilkukrotny kontakt tel , mailowy - wszytsko było OK. domek jak na zdjęciach - wszystko wprządku. gorąco polecam.
marcin35
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin35 » 06.08.2009 16:42

Bahama napisał(a):
Adsx napisał(a):Post ku przestrodze - abyście kochani nie zamawiali nic za pośrednictewm tej firmy - zapłacicie duże pieniądze za fatalne "miejsce do spania".

Ja już trzy razy byłem z Interhome. Na zdjęciach dużo gorzej niż w rzeczywistości. polecam
Bahama w innym swoim poście na temat Interhome piszesz ,że nigdy się na tej firmie się nie zawiodłeś a tu piszesz w zasadzie coś innego.Pisz prawdę ,a nie żeby sobie nabijać posty , poza tym wprowadzasz takimi ruchami zament a sam tracisz wiarygoność :evil:
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 06.08.2009 17:24

marcin35 napisał(a):
Bahama napisał(a):Ja już trzy razy byłem z Interhome. Na zdjęciach dużo gorzej niż w rzeczywistości. polecam

Bahama w innym swoim poście na temat Interhome piszesz ,że nigdy się na tej firmie się nie zawiodłeś a tu piszesz w zasadzie coś innego.Pisz prawdę ,a nie żeby sobie nabijać posty , poza tym wprowadzasz takimi ruchami zament a sam tracisz wiarygoność :evil:

"marcin35" chciałbym oddać sprawiedliwość "Bahamie"

Proszę przeczytaj uważnie co "Bahama" napisał i uznasz że powinieneś go przeprosić

Za szybko napisałeś tekst dotyczący "Bahamy"

Osobiście wolę by na zdjęciach w ofercie było gorzej niż w rzeczywistości :)
Zawsze miłe zaskoczenie :):):)
marcin35
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin35 » 07.08.2009 20:05

mirek109 napisał(a):
marcin35 napisał(a):
Bahama napisał(a):Ja już trzy razy byłem z Interhome. Na zdjęciach dużo gorzej niż w rzeczywistości. polecam

"marcin35" chciałbym oddać sprawiedliwość "Bahamie"

Proszę przeczytaj uważnie co "Bahama" napisał i uznasz że powinieneś go przeprosić

Za szybko napisałeś tekst dotyczący "Bahamy"

Osobiście wolę by na zdjęciach w ofercie było gorzej niż w rzeczywistości :)
Zawsze miłe zaskoczenie :):):)
Może faktycznie zle odczytałem ten post jeśli tak ,to przepraszm autora.Bahamo w przyszłości inaczej stosuj interpunkcje a będzie mi łatwiej Cię pojąć :D :D :D
:D :D :D
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 07.08.2009 21:08

_Ewa_ napisał(a):
marcin35 napisał(a):Może faktycznie zle odczytałem ten post jeśli tak ,to przepraszm autora.Bahamo w przyszłości inaczej stosuj interpunkcje a będzie mi łatwiej Cię pojąć :D :D :D
:D :D :D

:lol: :lol: :lol:

"_Ewa_" prosze :):)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone