Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camp BOBAN 13.07-26.07

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marcin W.
Croentuzjasta
Camp BOBAN 13.07-26.07

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 04.07.2008 20:20

Mam pytanie czy któryś z sznownych CRO maniaków będzie może na tym campie w tym terminie? Jeśli tak to zapraszam do biesiadowania na miejscu. Jadę tam ze znajomymi (wesoła gromadka) Citroen Picasso i namiot duży Campusa.
darexK
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darexK » 04.07.2008 22:00

Fajnie bo ja wybieram sie w ten rejon okolo 20 lipca . Będe stacjonowal na sasiednim campie MALE CISTE. Boban to duzy Camp , poszukamy Was, ale równiez zapraszamy do nas - seat z naklejka cro.pl, również duzy namit Campusa Pozdrawiam Darex
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 05.07.2008 12:45

darexK napisał(a):Fajnie bo ja wybieram sie w ten rejon okolo 20 lipca . Będe stacjonowal na sasiednim campie MALE CISTE. Boban to duzy Camp , poszukamy Was, ale równiez zapraszamy do nas - seat z naklejka cro.pl, również duzy namit Campusa Pozdrawiam Darex

Boban duży ? mylisz z tym kolosem co ma sklepy i przechodzi się przez niego do miasteczka. Boban jest obok koło baru na plaży.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.07.2008 13:15

Kemping DOLE ma tylko ok. 10 ha - w porównaniu z kempingami na Istrii - 40-80 ha -
DOLE to "małe podwórko" :wink: :lol:

Ps. Miłego biesiadowania :P :P
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 05.07.2008 16:54

Janusz Bajcer napisał(a):Kemping DOLE ma tylko ok. 10 ha - w porównaniu z kempingami na Istrii - 40-80 ha -
DOLE to "małe podwórko" :wink: :lol:

Ps. Miłego biesiadowania :P :P

Wielkie dzięki.
mistral
Turysta
Witaj Darex

Nieprzeczytany postnapisał(a) mistral » 07.07.2008 11:50

Witajcie , Darex do ciebie post skierowany ,jedziesz na Male Ciste? Pozdrów od naszej gromadki gospodarza Senij, jedziesz tam któryś raz czy pierwszy ?
Jeśli pierwszy to powiem ci ze ja bylem pod dużym wrażeniem campingu i wlaścicieli .SUPERRRRRRRRRR !!!
pozdrwaiam i milego biesiadowania :D MACIEK
darexK
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darexK » 08.07.2008 07:30

Witam :) Jadę na ten Camp po raz kolejny. Z poprzedniej wizyty przywieźliśmy bardzo fajne wspomnienia . Najbardziej spodobał nam się specyficzny kameralny klimat oraz spokój, co jest tylko marzeniem na innych większych Campach . Faktycznie właściciel Sanjin jest bardzo miłą i pogodnie usposobioną osobą i wprowadza na Campie bardzo fajną atmosferę . Służy pomocą w każdej sytuacji. Miałem również okazję bliżej go poznać :D . Na pewno go pozdrowię od Ciebie. Pozdrawiam Darek
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 02.08.2008 16:54

Przyłączam się do pochlebnych opinii na temat campu Male Ciste.
W tym roku byliśmy tam już po raz trzeci, a gospodarz Sanji co roku przygotowuje jakieś niespodzianki :D
Tym razem nowością okazały się: osobny budynek damskich toalet i pryszniców oraz dodatkowe zmywaki do naczyń.
Miło jest posiedzieć wieczorem "na beczce" albo "na leżakach", no i ta niepowtarzalna, rodzinna atmosfera; stali bywalcy wiedzą, o czym mówię :)
Pozdrawiam
megula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) megula » 06.08.2008 21:05

Też na początku lipca byłam z rodzinką na tym capmingu-krótko mówiąc-REWELACJA!!!
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 24.05.2010 22:24

Wprawdzie już zdecydowałem się na camp Auto Boban w Zigovosce w tym roku , ale czytając dziś wszelkiego rodzaju opinie to jeszcze się waham czy nie zdecydować się na Male Ciste.
W sumie to i tak zdecyduję na miejscu który wybrać , po stwierdzeniu który bardziej przypadł nam do gustu.

Ale korzystając z okazji to mam pytanie.
Czy z campu Male Ciste da się bez problemu dojść do Igrane i i miej więcej ile to będzie km?
Lub tez czy z campu Male Ciste lub innych w pobliżu odpływają takie taxi wodne jak np z campingów do Rovinji? :wink:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.05.2010 15:18

maniust napisał(a):Czy z campu Male Ciste da się bez problemu dojść do Igrane i i miej więcej ile to będzie km?
Lub tez czy z campu Male Ciste lub innych w pobliżu odpływają takie taxi wodne jak np z campingów do Rovinji? :wink:

Żadnych taksówek wodnych z "Male Ciste" nie ma. To kameralny camping, bez tego rodzaju atrakcji.

Do Igrane to będzie jakieś 8 kilometrów (daleko!). Poza tym trzeba by iść Jadranką, bo nie ma innej opcji, więc zdecydowanie odradzam. Już lepiej do Blato, bliżej i, moim zdaniem, fajniej. Ale też lepiej podjechać, bo trzeba iść tą samą drogą (Blato - Male Ciste to jakieś 4 kilometry).

Pozdrawiam.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.05.2010 17:40

Marcin W. napisał(a):Mam pytanie czy któryś z sznownych CRO maniaków będzie może na tym campie w tym terminie? Jeśli tak to zapraszam do biesiadowania na miejscu. Jadę tam ze znajomymi (wesoła gromadka) Citroen Picasso i namiot duży Campusa.

Właściwie to mogę kolegę odwiedzić. Flaszkę wypijemy, pośpiewamy. Będzie wesoło. Kolega tylko o damskie towarzystwo się postara i będzie kolorowo. Pozdrawiam, narazie Marcin. Trzymaj się.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.05.2010 17:43

darek1 napisał(a):
Marcin W. napisał(a):Mam pytanie czy któryś z sznownych CRO maniaków będzie może na tym campie w tym terminie? Jeśli tak to zapraszam do biesiadowania na miejscu. Jadę tam ze znajomymi (wesoła gromadka) Citroen Picasso i namiot duży Campusa.

Właściwie to mogę kolegę odwiedzić. Flaszkę wypijemy, pośpiewamy. Będzie wesoło. Kolega tylko o damskie towarzystwo się postara i będzie kolorowo. Pozdrawiam, narazie Marcin. Trzymaj się.

Darku, ale to jest post z 2008 roku :wink:
mistral
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mistral » 25.05.2010 18:33

Witaj maniust,

Tak naprawdę to to "maslinka " ma racje to kameralny camping ,ale.....
za to o wiele ciszej i ładniej niz na Bobanie ,poza tym w Źivogośćcach jest bardzo przyjemnie i jest porcik gdzie jest możliwośc wykupienia wycieczki jakimś jachcikiem poza tym można wyjanąć łódkę lub motorówke ze sternikiem i chulac ile wejdzie ,jest bardzo przyjemny deptak ze sporą ilością knajpek wiec nie będziesz sie nudził .

Pozdrawiam Mistral
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 25.05.2010 19:27

maslinka napisał(a):Żadnych taksówek wodnych z "Male Ciste" nie ma. To kameralny camping, bez tego rodzaju atrakcji.
Do Igrane to będzie jakieś 8 kilometrów (daleko!). Poza tym trzeba by iść Jadranką, bo nie ma innej opcji, więc zdecydowanie odradzam.

Dziękuję za odpowiedż tego właśnie się obawiałem.
8 km do Igrane to na piechotę dość daleko , a lubimy z żoną wyskoczyć wieczorkiem do miasta i pochodzić po knajpkach.
Samochodem na i po Rakiję nie bardzo. :(
Z Zivogosce z campu Boban do Igrane z mapy wyszlo mi jakieś 2 km , więc bliziutko i z tego co wyczytałem to idzie się promenadą.

mistral napisał(a):Tak naprawdę to to "maslinka " ma racje to kameralny camping

Boban ponoć też :)

mojekp napisał(a):Byłem na Bobanie tydzień temu i spędziłem tam 6 dni. Camp jest ogólnie ok
kameralny, dobrze zadrzewiony mila obsługa, sanitariaty czyste i odpowiednia ilość kilka razy dziennie sprzątane, plaża nie duża ale może być.

W takim razie decyzja zapada na Bobana.

Dzięki za podpowiedzi i pomoc :wink:
Następna strona

Powrót do Kempingi