Witam wszystkich
Pierwszy raz do HR(od 17.08), zarezerwowalem ap. w miejscowosci Marina (za namowa znajomych) czy ktos był tam. Jestem ciekaw zdania. Z góry dziekuje
ines napisał(a):Witam,
Mieszkajac w Primosten przejezdzalismy wiele razy przez ta miescine..mysle ze w Chorwacji sa o wiele piekniejsze miejsca na spedzenie milego wypoczynku..Marina na pewno nie nalezy do tych szczegolnie urokliwych..z tego co widzialam do plazy przechodzi sie przez ruchliwa droge..co juz jest bezsensu;/
Miejscowość typowo nastawiona na żeglarzy..dla mnie naprawde nic specjalnego..Jesli juz jechac tam to warto wybrac cos naprawde wartego uwagi:)
Jesli mozesz naprawde warto wybrac sie w inne miejsce...
Riwiera Makarska-przepiekne maisteczka, cudne widoki, wysokie gory i pieeekne plaze!
Plw.peljesac, wyspa krk, hvar, Primosten...Jest tyle cudnych miejsc w cro z naprawde dobra baza do wypadów....nie wyobrażam sobie leżeć na plazy a nade mną ruchliwa droga i przejeżdżające auta...
Pozdrawiam:)
swiniakk napisał(a):Witam
Ja byłem w Marinie i nie jest tak źle. Ciekawe w jakim miejscu masz apartament. Bardzo spokojna miejscowość, można odpocząć. Blisko Trogir. Będziecie zadowoleni na 100%. Macie tam ryneczek ( owoce , ryby) , knajpki , sklep , kantor itp.
A czy nie macie czasem w centrum u naszej rodaczki? Jaka cena za osobe?