Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje Z Dziećmi...co Polecacie..???

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Daga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daga » 20.06.2007 22:07

Witam

Mamy zamiar z naszymi pociechami bryknąć gdzieś w okolice M.Śródziemnego ( generalnie państwo obojetne -ale chcemy aby był to hotel typowy dla rodzin z dziecmi - czyli animacja,gry ,zabawy , aqua park itp. ).

Może macie swoje sprawdzone typy które mozecie polecić??
Chetnie poczytam..;-)))
aaa nasze pociechy są w wieku 9 i 1,5 r.

Narazie mam na uwadze oferty z TUI i Necekermana...chyba że polecicie jeszcze cosik ciekawego

Pzdr.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2007 19:24

Daga napisał(a):Witam

Mamy zamiar z naszymi pociechami bryknąć gdzieś w okolice M.Śródziemnego ( generalnie państwo obojetne -ale chcemy aby był to hotel typowy dla rodzin z dziecmi - czyli animacja,gry ,zabawy , aqua park itp. ).

Może macie swoje sprawdzone typy które mozecie polecić??
Chetnie poczytam..;-)))
aaa nasze pociechy są w wieku 9 i 1,5 r.

Narazie mam na uwadze oferty z TUI i Necekermana...chyba że polecicie jeszcze cosik ciekawego

Pzdr.

Polecamy np: to:
forum/viewtopic.php?t=15741&highlight
:lol:
Daga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daga » 22.06.2007 19:46

Wiem Cro jest cudne boskie etc. etc. , sami bylismy juz 5 razy ale w tym roku wolimy jednak transport samolotowy i dlatego poszukuję sprawdzonego hotelu nastawionego na atrakcje dla dzieci ( animacja, zjezdżalnie ,plac zabaw itp. )
Dla mnie wypad do Cro to tylko autkiem - mnóstwo wrażeń i atrakcji.
W tym roku mamy jednak lenia..;-))) i myslimy o samolocie...:-))))
Co polecacie...?....:-)))
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 22.06.2007 20:49

polecam lecieć :) i zatrzymać pilota ( samolot ) w tym miejscu w którym będzie sie podobać :))
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.06.2007 21:14

Daga napisał(a):Wiem Cro jest cudne boskie etc. etc. , sami bylismy juz 5 razy ale w tym roku wolimy jednak transport samolotowy i dlatego poszukuję sprawdzonego hotelu nastawionego na atrakcje dla dzieci ( animacja, zjezdżalnie ,plac zabaw itp. )
Dla mnie wypad do Cro to tylko autkiem - mnóstwo wrażeń i atrakcji.
W tym roku mamy jednak lenia..;-))) i myslimy o samolocie...:-))))
Co polecacie...?....:-)))

A skąd mamy wiedzieć co polecic , jak co roku spędzamy wakacje w Croraju :?: Słyszałem z opowiadań , że tego typu ,,atrakcji '' możesz doświadczyć w ,, sztucznych '' osiedlach turystycznych np. w Tunezji lub Egipcie :wink:
Daga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daga » 22.06.2007 21:56

może o czymś ciekawym słyszeliscie, polecili Wam znajomi etc.?
Jak narazie ekspoloruje TUI i Necekrmana , mam swoje typy ;-)))) ale dobrze sie popytać i posłuchać co inni mają do "opowiedzenia"..;-))

pzdr.
mondi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mondi » 10.07.2007 06:18

ja nie kożystam ani z tui ani innych tym podobnych szukam w internecie wioski turystycznej we włoszech a tak można nazwać każdy większy camp w tym kraju i jadę ja mogę polecić union lido san francesco mare pineta marina di venezia holiday baviera byliśmy polecam dla dzieci rewelacja tyle ode mnie
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 10.07.2007 09:56

Daga napisał(a):może o czymś ciekawym słyszeliscie, polecili Wam znajomi etc.?
Jak narazie ekspoloruje TUI i Necekrmana , mam swoje typy ;-)))) ale dobrze sie popytać i posłuchać co inni mają do "opowiedzenia"..;-))

pzdr.

zobacz sobie ten wątek.

forum/viewtopic.php?t=14019&postdays=0&postorder=asc&start=0

obok h. arminda jest bardzo fajny obiekt - nana beach, właśnie z oferty tui. sprawdź jednak cenę bo hotel ten do tanich nie należy.
ja w każdym razie polecam armindę lub cactus beach z nn.

tu jeszcze pare fotek.

forum/viewtopic.php?t=14013&highlight=

pozdrawiam. :papa:

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone