Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tani nocleg w Czechach

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
birbi
Turysta
Tani nocleg w Czechach

Nieprzeczytany postnapisał(a) birbi » 11.06.2007 13:05

Interesuje mnie Nocleg na terenie Czech w okolicach granicy z Austria.
Bardzo prosze o konkretne informacje na ten temat. (linki stron)
Jestem w stanie zaplacic max. 10EU za osobe
Bardzo prosze o pomoc
Zbyszek_Nik
Croentuzjasta
hotel

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszek_Nik » 11.06.2007 13:58

Nocowałem tam kilka razy. Wygląd może zrażać ale jest czysto. Sprawdź ceny.
http://www.hotel-dukla.cz/pl/cz.htm
birbi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) birbi » 11.06.2007 16:30

Dziekuje bardzo
Jesli jeszcze ktos ma jakies linki bardzo prosze :]
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 12.06.2007 17:49

również tam spałam, jakieś 5 lat temu. pokoje nie grzeszyły urodą, ale było czysto :) niedaleko jest market typu billa czy carefour (przynajmniej był) pamiętam że jako nieletnia kupowałam tam przepyszne papierosy waniliowe.. ;-) pozdrawiam :-)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone