Witam,jestem wielkim fanem Cecy,ale co z tego jak w Polsce nie moge namierzyc zadnego sklepu gdzie moglbym zakupic plyty Pani Cecy,posiłkuje sie tylko Emulkiem
Polecicie cos? A moze ktos by mi odsprzedal jakas plyte? O ile posiada
Pozi napisał(a):Witam,jestem wielkim fanem Cecy,ale co z tego jak w Polsce nie moge namierzyc zadnego sklepu gdzie moglbym zakupic plyty Pani Cecy,posiłkuje sie tylko Emulkiem
djecak18 napisał(a):Pozi napisał(a):Witam,jestem wielkim fanem Cecy,ale co z tego jak w Polsce nie moge namierzyc zadnego sklepu gdzie moglbym zakupic plyty Pani Cecy,posiłkuje sie tylko Emulkiem
Też lubię, zwłaszcza jej starsze kawałki. Jednakże obawiam się, że w Polsce raczej nie jest możliwym zakupienie jej płyt, podobnie jak innych płyt z oryginalną muzyką chorwacką (chyba, że się mylę). We wrześniu wybieram się do Chorwacji na jeden dzień na zakupy, głównie właśnie muzyczne, to się zaopatrzę odpowiednio . Pozdrav.
paolo napisał(a):Niestety, muszę was troszkę rozczarować ,przeciwnicy Cecy. Ona oprócz tego że była jego żoną nie miala nic wspólnego z Arkanem.
banko napisał(a):nie, nie kazda, nie wolno np. o wielgusie i o janocie, a juz szczegolnie na tym forum, wsio wyczyszcza.............
banko napisał(a):ale probuj.
sukcesow.
asikx napisał(a):Szkoda, że nie czyszczą zdublowanych tematów
Pozdrawiam
Rafał
banko napisał(a):asikx napisał(a):djecak18 napisał(a):Widzę, że z tematu muzycznego rozpętała się dyskusja polityczna .
Jak to już wśród nas - polaków bywa każda okazja do popolitykowania jest dobra - w tym jesteśmy podobni do chorwatów
Pozdrawiam
Rafał
nie, nie kazda, nie wolno np. o wielgusie i o janocie, a juz szczegolnie na tym forum, wsio wyczyszcza.............
ale probuj.
sukcesow.
admin1 napisał(a):Masz pomysł jak to zrobić? Który zdublowany temat Twoim zdaniem jest gorszy od innych i należy go skasować? Konkretnie i z uzasadnieniem!