napisał(a) Plumek » 07.04.2007 16:05
dracek napisał(a):Otóż przeglądałem bank kwater - doszedłem do końca drugiej strony i zrezygnowałem z przeglądania tego posta - szkoda czytać o " ... Popieram na 100%. To jest bardzo dobry pomysł, ponieważ każdy nowy pyta o jakieś namiary. ... " Dopiero na 3-4 stronie można znaleźć dwa linki do konkretnych kwater. Korzystanie z wyszukiwarki to problem wielu polskich forum, czasami człowiek nie ma czasu siedzieć i kilkanaście godzin przeglądać wątki na temat kwater, gdyż większość z nich kończy się polemikami lub wymianą zdań pomiędzy użytkownikami na temat sensowności posta, użytkowania wyszukiwarki, wyszukiwania informacji na forum. A wystarczyłoby w poście napisać przejrzyj to ...., lub zajrzyj na stronę www.
Wcześniej szukałem kwater w chorwacji poprzez google nieznając tego forum i znajdowałem po 100 Euro, i dzięki znajomemu, który mi pokazał to forum znalazłem kwatery w cenie mnie interesującej.
No bo właśnie zamiast tam wpisywać linki, to każdy wrzuca jeden w kolejny nowy wątek i robi się kiszka. Dlatego potem nic znaleźć nie można.
Zauważ, że nie każdy będzie miał czas na to, by poświęcić go akurat Tobie i podać adres. Takich NOWYCH, jak Ty jest tu przed każdym sezonem tak wielu, że STARYM już się nie chce odpowiadać po raz enty, skoro takie wątki są codziennie, albo i kilka razy dziennie
O tym świadczyć moze również ilość konkretnych adresów podanych w odpowiedzi na Twój apel: całe dwa. A nie wszyscy pamietają, że na niniejszym forum NIE MA MIEJSCA NA REKLAMY
Więc owe adresy EWA ZUBER powinna Ci wysłać na Twoją skrzynkę - zwłaszcza, ze jak byk podałeś adres
Eeee... i coś ściemniasz z tymi kwaterami, co je wygooglałeś - że niby za 100 euro - a w czerwcu widzę, że chcesz jechać i to w 2 osoby
Za 100 euro to hotel w Zagrzebiu dostaniesz. Czterogwiazkowy