Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel Adria.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany
Hotel Adria.

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.12.2006 23:16

Można sobie darować.Podrzędny hotel.Taki sobie standard .No i trzeba do niego dopłynąć.Czy to na pontonie czy promem. :wink:
Ja nie tam nie będę nocować. :D
Kto jeszcze nie będzie tam spał ,proszę się wpisywać. :wink:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 16.12.2006 23:53

AndrzejJ. napisał(a):Można sobie darować.Podrzędny hotel.Taki sobie standard .No i trzeba do niego dopłynąć.Czy to na pontonie czy promem. :wink:

Nie będę tam spała :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.12.2006 10:12

Najgorsze w Adrii są pokoje rodzinne F4O5.Są tak ciasne ,że dziecko musi spać w niszy w ścianie zamykanej przesuwnymi drzwiami.Czasami trzeba to dziecko wpychać tam na siłę,tak mała i dziwnie klaustrofobiczna jest ta nisza.Trauma na całe życie pewnie zostaje.
Nie jadę. :wink:
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 17.12.2006 15:33

Jak komuś nie zależy specjalnie na standardzie to polecam hotel/pensjonat Jadran.Meble w pokoju stare,ale jare,łazienka też nienajgorsza.Największe atuty to bliskość do centrum,portu i taksówek na Proizd oraz kuchnia;od kilku miesięcy urzęduje tam Bośniak,który przyjechał z Francji i widać,że lubi to czym się zajmuje,bo takich szwedzkich stołów nie powstydziłaby się nawet Adria.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 17.12.2006 17:55

AndrzejJ. napisał(a):Można sobie darować.Podrzędny hotel.Taki sobie standard .No i trzeba do niego dopłynąć.Czy to na pontonie czy promem. :wink:

Po pierwsze - czy chodzi o Adrię w Starimgradzie?
Po drugie - jeżeli tak, to jakie, Andrzej jest tam jedzenie?
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 17.12.2006 19:34

Buber napisał(a):

Po pierwsze - czy chodzi o Adrię w Starimgradzie?
Po drugie - jeżeli tak, to jakie, Andrzej jest tam jedzenie?

Jeżeli chodzi o Stari Grad na Hvarze to tam jest Arkada a nie Adria, co do jedzenia to byliśmy z mężem i jest z....ie dobre, do wyboru do koloru, co chcesz to jesz. My mieliśmy szwedzki stół na śniadanie i obiadokolacje.
Pozdrawiam
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 17.12.2006 19:51

Adria to chyba o tą na Korczuli chodzi, też słyszałam od moich rodziców, którzy tam byli, że nic ciekawego.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 17.12.2006 19:53

assia i norbert napisał(a):Adria to chyba o tą na Korczuli chodzi, też słyszałam od moich rodziców, którzy tam byli, że nic ciekawego.

Sorry :oops: no pewno, że nie Adria, tylko Arkada, myślę że moze pojadę do bungalowów przy niej, a w hotelu jest opcjonalnie jedzenie.
Dzięki :papa:
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 10.02.2008 22:24

zupełnie nie rozumiem - za małe pieniądze naprawdę dobry wypoczynek i wspaniałe jedzonko - oczywiście chodzi o Adrię w Vela Luce - polecam
http://www.bosc.republika.pl/velaluka.html
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.02.2008 22:32

bosc napisał(a):zupełnie nie rozumiem - za małe pieniądze naprawdę dobry wypoczynek i wspaniałe jedzonko - oczywiście chodzi o Adrię w Vela Luce - polecam
http://www.bosc.republika.pl/velaluka.html

Kiedyś się dziwiłem ,że tyle tematów na temat Adrii . :wink:
A tu naganiacz się znalazł. :D
A tak wogóle jakbyś poczytał to Adria już nie jest na topie. :D
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 11.02.2008 14:42

Naganiaczem byłbym gdybym proponował coś swojego - ja tylko twierdzę, że Vela Luka i Adria są warte uwagi podczas wyboru wczasów.
pozdrawiam
pelam
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pelam » 11.02.2008 16:20

bosc napisał(a):Naganiaczem byłbym gdybym proponował coś swojego - ja tylko twierdzę, że Vela Luka i Adria są warte uwagi podczas wyboru wczasów.
pozdrawiam

Zgadzam się z bosc. Spędziłem tam 2 tygodnie razem z żoną i 2 dzieci (6 i 10 lat). Były 2 tygodnie spędzone w lipcu 2007 za 4400 pln (w czerwcu było 500 zł taniej) w ofercie all inclusive i nigdzie nie znalazłem taniej. Na miejscu dostałem 2 pokoje, jeden mały ok 3 na 3.5 metra drugi duży 4.5 na 5 plus przedpokój i średniej wielkości lazienka. Co do jedzenia to były kolejki ale wystarczyło przyjść na posiłek po godzinie i bylo wszystko bez czekania kolejce, a jedzenie bardzo dobre. Najgorzej jest na basenie bo niektórzy trzymają tam zajęte leżaki przez 2 tygodnie (ręczniki nie są ściągane po nocy) a przychodzą tam tylko na godzinę dziennie. Gdyby ktoś miał pytania to odpowiem. Naprawdę polecam ten hotel. I najlepiej gdyby wypowiadały się osoby które tam byly.
Pozdrawiam
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.02.2008 16:32

Jędruś. Powaliłeś mnie tym podejściem wspak.....
ROTFL.
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 11.02.2008 19:31

jak widać nie tylko ja byłem zadowolony z pobytu. A pokoje rodzinne to powiem szczerze - nie wiem jak na innych piętrach (choć podejrzewam, że tak samo) na pierwszym był duży i porządny. Jedyny mankament to wentylator z kuchni wyjący dość długo. A jeśli chodzi o posiłki - kolejki były ale daleko im do np kolejek we Włoszech.
Pozdrawiam wszystkich
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 11.02.2008 20:36

bosc napisał(a):jak widać nie tylko ja byłem zadowolony z pobytu. A pokoje rodzinne to powiem szczerze - nie wiem jak na innych piętrach (choć podejrzewam, że tak samo) na pierwszym był duży i porządny. Jedyny mankament to wentylator z kuchni wyjący dość długo. A jeśli chodzi o posiłki - kolejki były ale daleko im do np kolejek we Włoszech.
Pozdrawiam wszystkich

Wyjącym wentylatorom i kolejkom... mówimy stanowcze NIE. :wink:
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone