Można sobie darować.Podrzędny hotel.Taki sobie standard .No i trzeba do niego dopłynąć.Czy to na pontonie czy promem.
Ja nie tam nie będę nocować.
Kto jeszcze nie będzie tam spał ,proszę się wpisywać.
Buber napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Można sobie darować.Podrzędny hotel.Taki sobie standard .No i trzeba do niego dopłynąć.Czy to na pontonie czy promem.
Po pierwsze - czy chodzi o Adrię w Starimgradzie?
Po drugie - jeżeli tak, to jakie, Andrzej jest tam jedzenie?
assia i norbert napisał(a):Adria to chyba o tą na Korczuli chodzi, też słyszałam od moich rodziców, którzy tam byli, że nic ciekawego.
bosc napisał(a):zupełnie nie rozumiem - za małe pieniądze naprawdę dobry wypoczynek i wspaniałe jedzonko - oczywiście chodzi o Adrię w Vela Luce - polecam
http://www.bosc.republika.pl/velaluka.html
bosc napisał(a):Naganiaczem byłbym gdybym proponował coś swojego - ja tylko twierdzę, że Vela Luka i Adria są warte uwagi podczas wyboru wczasów.
pozdrawiam
AndrzejJ. napisał(a):Można sobie darować.Podrzędny hotel.Taki sobie standard .No i trzeba do niego dopłynąć.Czy to na pontonie czy promem.
Ja nie tam nie będę nocować.
Kto jeszcze nie będzie tam spał ,proszę się wpisywać.
bosc napisał(a):jak widać nie tylko ja byłem zadowolony z pobytu. A pokoje rodzinne to powiem szczerze - nie wiem jak na innych piętrach (choć podejrzewam, że tak samo) na pierwszym był duży i porządny. Jedyny mankament to wentylator z kuchni wyjący dość długo. A jeśli chodzi o posiłki - kolejki były ale daleko im do np kolejek we Włoszech.
Pozdrawiam wszystkich
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne