Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plany wakacyjne 2007

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rynioo
Croentuzjasta
Plany wakacyjne 2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 09.11.2006 13:43

Jest listopad.Pada deszcz,wieje wiatr i jest zimno.Cóż ma robić Cromaniak.Albo może ogladać zdjecia z poprzednich wyjazdów,albo planowac następny wyjazd.A więc aby chociaż trochę zwalczyć tę jesienną deprechę poplanujmy :hut:
Ja muszę ze wstydem się przyznać,ze coraz częściej dopadają mnie muśli aby w przyszłym roku odpoczać od Cro :? .W ciągu ostatnich 5 lat byłem w Cro 4 razy i myśle,ze jest chyba czas aby trochę odpocząć.Po głowie chodzi mi Francja albo Hiszpania.A może podzielę urlop i Tydzień na Słowacji a tydzień jednak w Cro.Jeśli do Cro to raczej Istria.Muszę przyznać ,że narazie mam niezły mętlik w głowie,ale niewątpliwie faza planowania wakacji 2007 jest już u mnie rozpoczęta.

pozdrav
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 09.11.2006 14:09

będę pierwszy (choć nie wiem czy podobny temat już się nie pojawił) Hrvatska - Peljesac + CG Kotor :lol:
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 09.11.2006 14:11

Jesienią funkcjonuję dlatego, że planuję :)
Mapy, przewodniki, wyliczanki kalkulacje itp. Najgorsze jest jednak to, że mój przyszłoroczny urlop stoi pod znakiem zapytania :?
Ale plany trzeba poczynić!
pozdr
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 09.11.2006 14:13

A ja marzę, a nie planuję... po co planować :?: i tak wszystko się wyjaśni tydzień przed wyjazdem :lol:
Tomek O.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek O. » 09.11.2006 14:14

Ja też mam wrazenie że podobny temat już sie pojawił ale na pwno nie był tak precyzyjnie zatytułowany :) A więc moje plany to tydzeiń zwiedzanie Włoch a potem tydzień na Istrii - gdzie dokładnie jeszcze nie wiem. Jezeli jakimś cudem dostane wiecej jak 2 tygodnie urlopu to tą nadwyzke palnuje spędzić po raz 3 w Igrane :) Planowany termin przełom sierpnia i września albo wrzesień.
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 09.11.2006 14:17

My na tydzień w Polskę, mąż coś przebąkuje o Solinie, a potem na 2 tygodnie gdzieś, ale samolotem, bo mój bąk się starzeje no i jak pisałam psuje
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 09.11.2006 14:20

Teklo, zapewniam Cię, że te samoloty, które u nas w Polsce fruwają mają niejeden żywot takiego "bąka" jak Twój w skrzydłach ;)
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 09.11.2006 14:21

Toś mnie pocieszył
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 09.11.2006 14:41

Jesienią funkcjonuję dlatego, że planuję
:D
Coś w tym jest... 8)

Plany jak to plany - lubią się zmieniać :wink: ale może nic się nie zmieni i wszystko się uda

W planach jadę na wakacje jak zwykle 4 razy:

- dŁugi majowy weekend to może polskie morze (kolejny raz Dębki) :D
- czerwiec to Wilno i gdzieś na Mazurach :D
- sierpień to po raz drugi piękne Alpy Julijskie, też Salzburg i przejazd Grossglockner Hochalpestrasse :D
- no i wrzesień to wreszcie CRO i jej góry :D
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 09.11.2006 14:48

Piękna sprawa - wakacje x4 :!:
A moje planowanie to: Kreta lub Sardynia lub Korsyka lub Hvar (lub czasopisma - jeżeli nie dostanę urlopu :wink: )
pozdr
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 11.11.2006 13:47

sierpień Rogoznica 2 tygodnie villa Hrvatic
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 11.11.2006 13:58

Leszek Skupin napisał(a):A ja marzę, a nie planuję... po co planować :?: i tak wszystko się wyjaśni tydzień przed wyjazdem :lol:

Dokładnie :) Ja jedyne co planuję to termin wyjazdu do cro, reszta wyjdzie w praniu :lol: Wsiadamy w autko i jedziemy :) To dopiero wakacje! Takie zaplanowane od A do Z mnie nudzą 8)
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 11.11.2006 18:56

Na 100% Cro.,ale dokładnie gdzie,to jeszcze nie wiem :roll:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 12.11.2006 17:50

Jest listopad.Pada deszcz,wieje wiatr i jest zimno.
Czekamy z ogromną niecierpliwością na śnieg i białe szaleństwo. :lol: Myślę, że najbliższe święta spędzimy w Tatrach, - Bukowina, Białka, Murzasichle,Zakopane, czy nawt Małe Ciche; od kilku lat zabieramy tam dzieciaki i szusujemy po słowackiej, lub polskiej stronie. :D Być może ferie, lub jakiś dłuższy weekend w Szklarskiej. No a latem koniecznie w ciepłe kraje, na pewno Chorwacja, chociaż myślimy też o Portugalii. :?: Z tymi naszymi planami jest różnie, ale zazwyczaj lubię wcześniej zarezerwować noclegi, to pewnego rodzaju komfort psychiczny. Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: majeczka
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 15.11.2006 15:40

Plany??? W planach na 2007 mamy Mazury już zaliczkowane.Ale chyba trzeba zrobić korekte i zrezygnować z zaliczki.I zrealizować plan "B'' , czyli albo Petrowac [CG] albo Primosten. Pozdrav. :)
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone