Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trpanj i półwysep Peljesac

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejG
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejG » 31.08.2006 00:45

W podziękowaniu wszystkim cromaniakom, którzy przyczynili się i przyczyniają się bezpośrednio i pośrednio do pomocy w poznawniu tak pięknego kraju jakim jest Chorwacja. Również dla tych co mają jakie kolwiek wątpliwości prezentuje kilka moich fotek z pobytu w Trpanj. a miejsce na wypoczynek cudne.
UWAGA!!! MINIATURKI W GALERII NIE POKAZUJĄ CAŁYCH ZDJĘĆ.
http://fotokonto.pl/showGallery.php?id=620
Pozdrawiam
Ps. Komentarze oraz sugestie co do moich wypocin mile widziane

dodane później
Peljesac
http://fotokonto.pl/showGallery.php?id=622
Ostatnio edytowano 05.09.2006 10:18 przez AndrzejG, łącznie edytowano 4 razy
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 31.08.2006 20:14

Zdjęcia super-przy okazji człowiek rozpoznaje znajome kąty i jest to tym bardziej miłe
pozdrowionka
AndrzejG
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejG » 31.08.2006 23:31

Oj miłe kąty były, polecam.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 01.09.2006 07:57

piękne zdjęcia, przepiękne ... aż łza się w gałce ocznej obraca, pozdr, k.
AndrzejG
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejG » 01.09.2006 12:40

Pogoda za oknem dzisiaj powiedziałby odpychająca więc na rozgrzewkę zapodam jeszcze kilka wspomnień fotograficznych z Peljesaca.
http://fotokonto.pl/showGallery.php?id=622
Dla tych co nie byli podpowiem że:
Peljesac czytamy Peleszac,
Trpanj czytamy Tyrpan.
Sam sobie łamałem język.
Pozdrawiam
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 01.09.2006 12:57

Ech, ciekawe i ładne foty, śliczne miejsca w rzeczywistości ... powiało wspomnieniami przy oglądaniu zza biurka w pracy :lol:
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 01.09.2006 22:19

Witam
Z wielką przyjemnością oglądnąłem zdjęcia. Widziałem w tym roku niektóre z tych miejsc; te same miejsca, ale spojrzenie zupełnie inne. Moim skromnym zdaniem AndrzejG masz talent, startuj w konkursie fotograficznym.

Rafał
AndrzejG
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejG » 03.09.2006 22:35

A cro.pl organizuje konkurs fotograficzny?
Konkurs?
Dzięki za te miłe dla mnie posty.
Szkoda tylko, że mam tak mało czasu na moje hobby, bo nie będe ukrywał, iż lubię fotografować. A ten talent to się ma, albo ciężką pracą się go nabywa i ja się do tych nabywających zaliczam. Jak byście zobaczyli moje fotki z przed lat (nie będe ich nikomu pokazywał) to nikt by mi konkursu nie proponował. Na forum widziałem świetne fotki innych cromaniaków. Widzimy piękno, pstrykneliśmy i zaczynają się schody, bo tego na naszej fotce nie widać. Pamiętajmy aparat nie robi zdjęć, tylko my. Statyczny w fotografi może być tylko statyw, my musimy się ruszać, czyli poszukiwać.
Jeszcze raz dziękuje i zapraszam do oglądania moich fotek.
Ps. Służę pomocą w podnoszeniu umiejętności fotograficznych tym, którzy będą tego chcieli.
lemnos
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lemnos » 07.09.2006 14:09

to jest najgorsz , czlowiek siedziw pracy i oglada takie foty, ach.
emtomek napisał(a):Ech, ciekawe i ładne foty, śliczne miejsca w rzeczywistości ... powiało wspomnieniami przy oglądaniu zza biurka w pracy :lol:
:lol:
AndrzejG
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejG » 09.09.2006 23:21

lemnos napisał(a):to jest najgorsz , czlowiek siedziw pracy i oglada takie foty, ach.
emtomek napisał(a):Ech, ciekawe i ładne foty, śliczne miejsca w rzeczywistości ... powiało wspomnieniami przy oglądaniu zza biurka w pracy :lol:
:lol:

ja jestem najgorsz tylko w domu bo w pracy tylko pracę oglądam, ale oczym marzę to już się chyba domyślacie.
Dzięki
Pozdrowionka
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.09.2006 17:03

Siedzę .... oglądam .... i wzdycham... a za rok znów Chorwacja, jak damy radę finansowo :)
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 23.09.2006 17:30

Bardzo ładne zdjęcia.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 24.09.2006 08:32

fotki super, a jako że w przyszłorocznych planach myślę o Peljasacu czy można liczyć przynajmniej na krótką relację na temat plaż, odległości do morza namiarów na ciekawe kwaterki itp :lol:

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies