Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra. Ja, Magda & Ula i Wiola z BB.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 23.08.2006 15:40

Na początek może powiem tylko tyle, że dwa dni temu wróciłem z Magdą z objazdówki po Bałkanach. Zaplanowaliśmy tak urlop, żeby przynajmniej tydzien spędzić w Czarnogórze.
Plan został wykonany. Było pięknie. I nie tylko w Czarnogórze. Przebyty odcinek to 5350 km.

Napomnę jeszcze tylko tyle (na razie), że 1 dzien spędziliśmy z Dziewczynami z Bielska-Białej w Mostarze, a potem wszyscy przenieśliśmy się w góry Durmitor :D Spaliśmy u znanego Miny i Jovana w Mlinskim Potoku pod namiotami :wink: Razem też zwiedziliśmy Kanion Tary i Sedlo. Ależ wiało! Zbieraliśmy jagody i grzybki, jak się pozniej okazało, na dość romantyczną i zapoznawczą (Wiola! :lol: :oops: hihihi) kolację! Na razie nie zdradzam szczegołów. Poczekamy, aż wszyscy wrócą, bowiem część z nas - jak widzicie - już wróciła, a część jeszcze w poniedziałek była w Albanii w Tiranie. Potem pewnie w temtejszych górkach. Nam się nie udało zdobyć Bobotowa, pogoda nie sprzyjała. Jednak z tego co wiem, to Ula i Wiola dwa dni pozniej siedziały na szczycie.

Wiele się działo. A co, to z pewnością ukazą pozniejsze zdjęcia :P Powiem też, że całą czwórką znaleźliśmy się w środowym wydaniu lokalnej gazety Durmitor w Żabljaku.

Tyle teraz.

Nara!
Ostatnio edytowano 05.09.2006 23:48 przez Janqes, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.08.2006 19:36

Wstęp bardzo ciekawy :) . Już się nie mogę doczekać na wszystkich relacje. :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.08.2006 20:28

na dość romantyczną i zapoznawczą (Wiola! hihihi) kolację! Na razie nie zdradzam szczegołów

No,no... dziewczyny z Bielska już kolejnemu forumowiczowi zawróciły w głowie :lol: Tylko co na to Magda :?: :lol:
Pozdrav.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.08.2006 21:03

Powiem też, że całą czwórką znaleźliśmy się w środowym wydaniu lokalnej gazety Durmitor w Żabljaku.

A ja jestem ciekawa co się stanęło,że znaleźliście sie w gazecie? :wink:
Wyspać się proszę, zerbrać do kupy i pisać relację :D
lenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lenka » 23.08.2006 23:01

wojan napisał(a):
na dość romantyczną i zapoznawczą (Wiola! hihihi) kolację! Na razie nie zdradzam szczegołów

No,no... dziewczyny z Bielska już kolejnemu forumowiczowi zawróciły w głowie :lol: Tylko co na to Magda :?: :lol:
Pozdrav.

Magda też na tej kolacji była i grzybki jadła. :)

No chyba, że ja o czymś jednak nie wiem... Janqes?...
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.08.2006 23:29

Magda też na tej kolacji była i grzybki jadła.

A co to były za grzybki?Może miały jakieś działania uboczne :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.08.2006 23:35

A ja już widziałem zdjęcia dziewczyn z BB na spotkaniu w Czarnogórze z Jolą M. :D Grzybków tam nie było. :wink:
lenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lenka » 24.08.2006 13:19

wojan napisał(a):A co to były za grzybki?Może miały jakieś działania uboczne :lol:

Głównie liszki (czyli kurki).
Żadnych działań ubocznych niestety nie zaobserwowałam.
Ale może za mało grzybków spożyłam?... :lol:
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 24.08.2006 15:49

lenka napisał(a):
wojan napisał(a):

Pozdrav.

Magda też na tej kolacji była i grzybki jadła. :)

No chyba, że ja o czymś jednak nie wiem... Janqes?...

A była i ładnie cebulke obierała. Prawie nie płakała :lol:
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 24.08.2006 15:51

wojan napisał(a):

Pozdrav.

Czy ja wiem... Konkretnie to jedna zawróciła Jovanowi :D A Magda (lenka) dzielna była :wink:
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 24.08.2006 15:53

madzia1981 napisał(a):
Powiem też, że całą czwórką znaleźliśmy się w środowym wydaniu lokalnej gazety Durmitor w Żabljaku.

A ja jestem ciekawa co się stanęło,że znaleźliście sie w gazecie? :wink:
Wyspać się proszę, zerbrać do kupy i pisać relację :D

A w gazecie jesteśmy chyba przez... pogodę. Takiego rajwachu narobiliśmy, że miejscowy reporter postanowił podzielić się ze swoimi czytelnikami opisując nasze zachwyty Durmitorem :P
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 24.08.2006 15:56

krakuscity napisał(a):A ja już widziałem zdjęcia dziewczyn z BB na spotkaniu w Czarnogórze z Jolą M. :D Grzybków tam nie było. :wink:

Słyszeliśmy o spotkaniu w Kotorze :wink: Faktycznie grzybków tam nie było. Były w Żabljaku.

Aaaa!! Krakus! Wracaliśmy przez Zivogosce w hr., ale rancho Plumka nie znaleźliśmy... Może się tutaj odezwie :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.08.2006 16:45

Janqes napisał(a):Aaaa!! Krakus! Wracaliśmy przez Zivogosce w hr., ale rancho Plumka nie znaleźliśmy... Może się tutaj odezwie :wink:

A tam tak łatwo trafić, na forum jest kilka opisów tras dojazdu i zdjęć z rancha - jak mawiasz. :D
lenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lenka » 24.08.2006 17:33

Janqes napisał(a):Faktycznie grzybków tam nie było. Były w Żabljaku.

Zapomniałeś o jagódkach i poziomkach. Pełno ich było przecież.
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 24.08.2006 20:16

lenka napisał(a):
Janqes napisał(a):Faktycznie grzybków tam nie było. Były w Żabljaku.

Zapomniałeś o jagódkach i poziomkach. Pełno ich było przecież.

Mhmm :) Pewnie! No i każdy miał fioletowego pyska :P

Obrazek

Obrazek

Jeszcze pare dni i wszyscy będziemy już w domkach. My z Lenką już myślami jesteśmy w pracy. BB jeszcze (już) na czarnogórskich plażach.
Następna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies