januszpaszek napisał(a):We wrześniu /6.09/ jedziemy do Orebicia, mieszkać mamy w hotelu KOMODOR i stąd moje pytanie: czy ktoś z cromaniaków był, mieszkał , słyszał coś na temat warunków w tym hotelu? Informacje i zdjęcia w internecie na ten temat są bardziej niż ubogie. Bardzo proszę o informacje............
erteo napisał(a):Może ktoś dokładniej opisać ten hotel np. jak daleko jest do centrum Orebica, gdzie jakieś dobre jedzonko w pobliżu i oczywiście dobre wino i rakija.?
erteo napisał(a):Mam jeszcze pytanie odnośnie tego jak długo idzie się spacerkiem do Orebica z tego ośrodka? I czy droga która się idzie, prowadzi przez miasto gdzie znajdują się jakieś knajpki i inne sklepy czy to po prostu pusta droga a życie zaczyna się dopiero w Orebicu?
Dzięki za odpowiedź i jak by mi się jeszcze coś przypomniało to będę pytał
erteo napisał(a):Jadę 4 sierpnia. O to dobrze wiedzieć że lepiej popłynąć na Korcule niż wracać po nocy z Orebica. A przy tym ośrodku jakaś fajna plaża jest żeby ponurkować a przy okazji ludzi za dużo nie było? W tamtym roku byłem w Makarskiej bardzo mi się podobało tylko ludzi trochę za dużo. Mam nadzieje ze i tu będzie fajnie.
erteo napisał(a):Wiem wiem że spokojniejsze odpocznie się przynajmniej spokojnie.
A odnośnie tego stateczku na Korcule to on wypływa tylko raz dziennie z tego Kuciste czy pare razy? Najbardziej to by mnie interesowała taka wieczorna pora bo mam obiadokolacje w hotelu od 18 I jaka była cena takiej przeprawy w jedną strone?
jak możesz to napisz o ogólnym stanie hotelu:pierzaczek napisał(a):Wróciłem z tego hotelu - zadowolony. Macie pytania odpowiem.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje