Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Omiś-h.Ruskamen,Orebić-h.Bellevue, Sucuraj-h.Lavanda,Vrboska

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Łukasz.D
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 12.07.2006 08:24

Pomóżcie !!!
Czy wiecie coś na temat hoteli które podałem w temacie ?
Będę niezmiernie wdzięczny.
pietrach
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietrach » 12.07.2006 10:33

Moge sie jedynie wypowiedzieć o hotelu Ruskamen. Jest to hotelik bardzo mały ale to akurat jest jego zaletą. W tamtym roku apartamenty były świeżo po remoncie więc jesli chciałbyś z nich korzystać to polecam. Hotelik położony jest na dość sporej skarpie więć o widokach nie musze wspominać. Jesli chodzi o atrakcje to przedewszystkim fajna plażą. To co mi się na plaży najbardziej podobało to wystająca z wody sporej wielkosci skałkana którą można było whodzić i skakać do wody. Zaraz obok apartamentów znajduje się niewielki basenik który jest całkowicie zacieniony przez drzewa, fajna sprawa jeśli komuś znudziło się słońce.
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 12.07.2006 11:22

Hotel w Orbiczu. Pieknie położony , blisko plaży z widokiem na Korculę. Nie wypoczywałem w nim ale moja gospodyni z Orebicza pracowała w tym hotelu i opwiadała ,że zapewnia on bardzo dobre warunki. Z zewnątrz bardzo mi sie podobał i gdybym miał kase to chetnie w nim bym sie zatrzymał.
Łukasz.D
Croentuzjasta
dzieki chlopaki

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 12.07.2006 12:22

Dzieki za info.
Czy z hotelu Ruskamen badz okolic pływają jakies fajne stateczki ktorymi mozna sie dostac w bardziej zaciszne miejsca ?
Jak daleko z hotelu do knajpek i czy jest jakas promenadka?
Generalnie czy mozna fajnie spedzic czas poza samym plazowaniem ?
pietrach
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietrach » 12.07.2006 14:47

i tu jest problem. Jeśli zdecydujesz się na pobyt w Ruskamen to nastaw sie, ze tego typu atrakcji tam nie spotkasz. Knajpki jesli są to spory kaweałek(bardziej są to rozłożone parasole pod spożywczym niż klimatyczne knajpeczki), promenady nie uświadczysz. Poprostu cichy hotelik na zupełnym odludziu. Tak naprawde wieczorami można się zanudzić.
Łukasz.D
Croentuzjasta
...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 12.07.2006 15:03

a jesli chcilibysmy wyskoczyc autobusem lub taksą spod hotelu i wrocic podobnie, gdzis okolo 23-24,czy jest taka mozliwość?
I czy jest w poblizy wypozyczalnia rowerów?
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 12.07.2006 19:04

Hotel Ruskamen ma podobno regularne połączenie autobusowe z Omiszem,więc można wieczorkiem wyskoczyć do miasta 8)
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 26.03.2007 10:55

Postanowiłam odgrzebać ten temat choć jest już nieco stary bo z przed roku. Ale chciałam uzyskać więcej informacji na temat Hotelu Bellevue ** w Orebić. Hotel na zdjęciach wygląda ładnie, ale zastanawiam jakie oferują w nim warunki. Zaznaczam że przekopałam forum na wszystkie sposoby i znalazłam naprawdę niewiele informacji o nim.
Pozdrawiam asia

Ps. Może założyciel tematu (Łukasz Darowski) się wypowie, bo być może był w nim.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone