woka napisał(a):Czytając inny post o podobnej tematyce zastanowiło mnie jak wygląda mój paszport. Wygląda nawet całkiem całkiem, jak "nowka" tyle tylko że data ważności skończyła się 12 lutego 2006 r. Mam teraz za swoje. Wyjazd planowany 21 lipca ...... Czy ktos cos na ten temat może mi powiedzieć. Jak jest na granicach, .... może przepuszczą na dowód. ?????????????? Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam.
woka napisał(a):Dzieki Andrzej za dobry humorek. Sprawa ma sie bardziej powaznie. Zawsze w drugiej polowie sierpnia, zawsze tak było od lat. W tym roku ze wzgledu na "przymusowy" urlop małżonki od 21 lipca. Ponadto 2 wrzesnia .... piję, śpiewam, hulam .... jestem zaproszony na weselisko. Jak widzisz, ten 21 lipca nie jest terminem złym. Tylko ten paszport ....... że musiało mi sie to teraz przydażyć. Za co i za jakie grzechy. !!!!!! ( a ja taki wyjątkowo spokojny człowiek) Jutro, o godz. 07,59 jestem w biurze paszportowym, przygotowałem sobie juz klęcznik. Padnę na kolana przed PANEM (PANIĄ) urzednikiem, pocałuję w rączki. ..... Zobaczymy.
Powrót do Nasze relacje z podróży