Czy ktoś już jechał w tym roku przez BiH, czy dużo policjantów i czy nadal łapia na suszarkę?
Czy na trasie do sarajewa przez Tuzlę droga odbywa się normalnie,czy są jakieś remonty?
hania731 napisał(a):Czy ktoś już jechał w tym roku przez BiH, czy dużo policjantów i czy nadal łapia na suszarkę?
Miedziak napisał(a):Ja mam troche inne bardzo pilne pytanie. Czy na przejściu granicznym między Chorwacją a BiH po trasie na Dubrovnik, ewentualnie w samej Chorwacji, jest możliwość zakupu Zielonej Karty ? Pytam, bo pani w Link4 mi powiedizla, ze u nich musze placic 100 zl, a na granicy tamtej moze byc taniej, a inni mowia ze nie ma takiej opcji.
Pozdro
hania731 napisał(a):Napisz mi jeszcze proszę zawodowiec jak masz którędy dokładnie jeździsz.
Miedziak napisał(a):Czy na przejściu granicznym między Chorwacją a BiH po trasie na Dubrovnik, ewentualnie w samej Chorwacji, jest możliwość zakupu Zielonej Karty ?
zawodowiec napisał(a):hania731 napisał(a):Napisz mi jeszcze proszę zawodowiec jak masz którędy dokładnie jeździsz.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi