Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PProm Pula - Wenecja. Czy ktoś płynął ?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak
PProm Pula - Wenecja. Czy ktoś płynął ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 07.06.2006 19:51

Pozdrawiam ! Ostatnio wyczytałem , że jest mozliwość dostania się z Puli do Wenecji promem, ale nie znalazłem szczegółów... Czy ktoś z Was korzystał kiedyś z tego promu ? Chodzi mi o opłaty ( dorosły, dziecko ), czasy płynięcia i ewentualny rozkład.
Artur
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 21.06.2006 19:04

z Porecia to około 40km od Puli w ubiegłym roku prom plywał w każdy dzień tygodnia oprócz czwartku o godz. 7.30 W Wenecji około godz. 11.00 Powrót około 16.30 i w Poreciu około 20.00

Koszt 2 osoby dorosłe i dziecko 13 lat to - 900 kun
najlepiej załatwić wszystko na miejscu .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2006 19:34

Płynęłem promem do Wenecji z Porec (dawno-w 1997r.)
http://www.teamar.hr/hrv/izleti1.htm#venezia
Ostatnio edytowano 21.06.2006 19:37 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 2 razy
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2006 19:36

Z Puli do Wenecji prom też płynie
http://www.tzom.hr/hr/offer-medulin/tou ... s/venezia/
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 18.05.2008 21:55

Janusz Bajcer napisał(a):Płynęłem promem do Wenecji z Porec (dawno-w 1997r.)
http://www.teamar.hr/hrv/izleti1.htm#venezia

Janusz jesteś wielki.
Ten jeden link rozwiązuje moje wszelkie poszukiwania wycieczek z Istrii i po Istri w tym roku.
Wielkie dzięki. :D :D :D

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne