kain747 napisał(a):witam, za niecaly miesiac wybieram sie do chorwacji a generalnie do pd dalmacji, chcialbym sie wybrac do jakies cichej spokojnej miesciny najlepiej z piaszczysta plaza (male dziecko), nie bylem jeszcze w tym kraju dlatego zwracam sie z tym zapytaniem do forumowiczow. jesli macie jakies propozycje chetnie poslucham
ines napisał(a):ee wypraszam sobie;))
bylam w roznych miejscach w cro..akurat Tucepi niesamowicie mi sie podoba wiec czemu mam innym nie polecac?:)
jesli wam to przeszkadza to trudno...
ines napisał(a):ee wypraszam sobie;))
bylam w roznych miejscach w cro..akurat Tucepi niesamowicie mi sie podoba wiec czemu mam innym nie polecac?:)
Plumek napisał(a):ines napisał(a):ee wypraszam sobie;))
Bo pod koniec czerwca Tučepi, nie jest cichą i spokojną mieściną, jakiej szuka kain747...
to ja ewa napisał(a):Plumek napisał(a):Bo pod koniec czerwca Tučepi, nie jest cichą i spokojną mieściną, jakiej szuka kain747...
Hmm,a my nastawiamy sie własnie na Tucepi(no ale niekoniecznie)od połowy czerwca.I miałam nadzieję,że tłumnie to raczej nie będzie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne