Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakie plaże w Pakostane koło Zadaru

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jasiu65
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasiu65 » 22.03.2006 09:53

W tym roku jadę do miejscowości Pakostane koło Zadaru, jestem zainteresowany jakie plaże są w tej miejscowości, może znacie adresy apartamentów dla 3 osób w cenie do 35 EUR (w czerwcu).

Janusz
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 22.03.2006 11:36

Witam! Byłem w zeszłym roku w Biogradzie i odwiedziłem parę razy Pakostane / to zaledwie parę kilometrów /, to małe miasteczko położone pomiędzy morzem a jeziorem. Woda była czyściutka a plaże żwirowe i kamieniste, ale czyste i zadbane. Ja od lat zawsze jadę w ciemno i dobrze na tym wychodzę. Mogę negocjować cenę i widzę za co płacę. Żadnej ściemy. nie zdażyło mi się szukać apartamentu czy kwatery dłużej niż godzinę. Pozdrawiam!

A tu parę stronek...

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Olou
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olou » 22.03.2006 20:49

Witam! Według mnie najpiękniejsze plaże naturalne znajdują się na uboczu Pakośtane - w kierunku Biogradu. Najlepiej dotrzeć samochodem, ok. 10 minut jazdy. Brzeg jest tam ukształtowany w naturalne zatoczki ze żwirkowymi plażami. Będąc w Pakośtane korzystaliśmy tylko z tych plaż. Już pisałem na forum o tym, jak tam dojechać. Polecam Pakośtane, super miejsce.
Pozdrawiam - Olou
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 23.03.2006 11:29

Olou napisał(a):Witam! Według mnie najpiękniejsze plaże naturalne znajdują się na uboczu Pakośtane - w kierunku Biogradu. Najlepiej dotrzeć samochodem, ok. 10 minut jazdy. Brzeg jest tam ukształtowany w naturalne zatoczki ze żwirkowymi plażami. Będąc w Pakośtane korzystaliśmy tylko z tych plaż. Już pisałem na forum o tym, jak tam dojechać. Polecam Pakośtane, super miejsce.
Pozdrawiam - Olou

Święta prawda! Też parę razy opiekałem swoje cielsko w tych zatoczkach. Bardzo romantyczne i czarowne miejsce.

Pozdrawiam!
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 23.03.2006 13:46

jasiu65 napisał(a):W tym roku jadę do miejscowości Pakostane koło Zadaru, jestem zainteresowany jakie plaże są w tej miejscowości,

Witam.
Kilka fotek z Pakostane i plaży.
Tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
jest plaża żwirowa ale w wodzie jest piasek i daleko od brzegu jest płytko :)

Widok na plaże
Na tych fotkach dalsza część z plaży i miasteczka :))
Bywalcy poznaja chyba te miejsca :)
Tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link widok na wspomniana plaże

Wypoczywaliśmy w Biogradzie ale polecamy Pakostan :) bo to miejsce skad można ruszyc zwiedzać a i jest gdzie pospacerować :))).

Udanego wypoczynku :)
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 23.03.2006 13:54

Fajne fotki! Miło popatrzeć na znajome miejsca! Pozdrawiam!
Figunia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Figunia » 11.04.2006 10:54

Byłam w Pakostane...bardzo fajnie... polecam..a plaże kamyczkowe. :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.02.2010 11:38

mirek109 napisał(a):Witam.
Kilka fotek z Pakostane i plaży.
Tu

Niestety żaden link u mnie się nie otwiera :?

Nie można odnaleźć strony sieci Web
srokul
Plażowicz
Co sądzicie o Pakostane?

Nieprzeczytany postnapisał(a) srokul » 25.07.2010 12:12

Witam
Był ktoś w tym roku w Pakostane? Warto się tam wybrać?
Pozdr
krakuscity
Koneser
Re: Co sądzicie o Pakostane?

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 26.07.2010 22:29

srokul napisał(a):Był ktoś w tym roku w Pakostane? Warto się tam wybrać?
Pozdr

Byłem tam 2-22.07.
Tak, warto. :wink:
Pozdr.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone