napisał(a) platon » 23.02.2005 14:33
krakuscity napisał(a):platon napisał(a):krakuscity napisał(a):platon napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):wodnik napisał(a):Polskie biuro to tylko pośrednik.
jak jedzisz i sam sobie organizujesz to tez loteria. Ale....
Sam jesteś marynarzem, sterem i okrętem i to jet to.
swiete slowa dlatego szerokim lukiem omijam wszystkie biura podrózy dla mnie sa one jak banki poglaszcza po glowce a pozniej jak przypierdola w tylek ............................to sie budzimy z tego pieknego snu
Ale bardzo dużo ludzi korzysta z biur podroży,jest tutaj dużo wypowiedzi i pozytywnych i negatywnych.Więc żeby ci drudzy nie musieli się budzić z przykrego snu moglibyśmy tutaj dać sprawdzone przez cromaniaków w organizacji imprez do Chorwacji biura podróży.
To nie jest miejsce na reklamowanie biur podróży!
Owszem możemy potwierdzić , że biuro jest OK lub "robi ludzi w konia" ale po co podajesz linki innych biur? Sponsorują nas?
Pozdrawiam
Jest tutaj miejsce do pisania o biurach podróży.
Jeśli Admin uzna ,że nie mogę pisać tu linków do biur podróży organizujących imprezy do Chorwacji to linki wymażę .
A co do sponsorowania . Może to przyszli sponsorzy?
Tak jest tutaj miejsce do pisania o biurach podróży ,ale nie na reklamę i podawania ich nazw. Sponsorują Cię? Bo forum nie. A jak będą chcieli to : pierwsza kasa a potem reklama. Od tego jest Admin.
Pozdrawiam
Chodzi mi generalnie by ci co jadą z biurem podróży wrócili tak zachwyceni Chorwacją jak my ,a nie zajmowali się pierdołami w postaci kłócenia się o autokar czy skargami na warunki zakwaterowania.
Także nie rozmywaj już wątku swoimi insynuacjami.Najlepiej jak byś swoje przemyślenia wyciął i zamiast tego dał tu coś o biurach podróży.
Tytuł postu brzmi ,,Z biurem podrózy do cro''.
P.S.
I nie pisz ciągle w imieniu kogoś .A to w imieniu Admina,w imieniu forum ,a to za Bazyla ,a to za Morskiego Pasa i itd.Pisz w swoim imieniu i za siebie.