Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z Biurem Podróży do cro.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.02.2005 13:37

platon napisał(a):
jacek gryczewski napisał(a):
wodnik napisał(a):Polskie biuro to tylko pośrednik.

jak jedzisz i sam sobie organizujesz to tez loteria. Ale....
Sam jesteś marynarzem, sterem i okrętem i to jet to.
:wink:

swiete slowa dlatego szerokim lukiem omijam wszystkie biura podrózy dla mnie sa one jak banki poglaszcza po glowce a pozniej jak przypierdola w tylek ............................to sie budzimy z tego pieknego snu

Ale bardzo dużo ludzi korzysta z biur podroży,jest tutaj dużo wypowiedzi i pozytywnych i negatywnych.Więc żeby ci drudzy nie musieli się budzić z przykrego snu moglibyśmy tutaj dać sprawdzone przez cromaniaków w organizacji imprez do Chorwacji biura podróży.

To nie jest miejsce na reklamowanie biur podróży!

Owszem możemy potwierdzić , że biuro jest OK lub "robi ludzi w konia" ale po co podajesz linki innych biur? Sponsorują nas?
Mamy Adriatika.net - może on nas sponsoruje.
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.02.2005 13:48

krakuscity napisał(a):
platon napisał(a):

swiete slowa dlatego szerokim lukiem omijam wszystkie biura podrózy dla mnie sa one jak banki poglaszcza po glowce a pozniej jak przypierdola w tylek ............................to sie budzimy z tego pieknego snu

Ale bardzo dużo ludzi korzysta z biur podroży,jest tutaj dużo wypowiedzi i pozytywnych i negatywnych.Więc żeby ci drudzy nie musieli się budzić z przykrego snu moglibyśmy tutaj dać sprawdzone przez cromaniaków w organizacji imprez do Chorwacji biura podróży.

Owszem możemy potwierdzić , że biuro jest OK lub "robi ludzi w konia" ale po co podajesz linki innych biur? Sponsorują nas?
Pozdrawiam

Jest tutaj miejsce do pisania o biurach podróży.
Jeśli Admin uzna ,że nie mogę pisać tu linków do biur podróży organizujących imprezy do Chorwacji to linki wymażę .
A co do sponsorowania . Może to przyszli sponsorzy?
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 23.02.2005 13:50

platon napisał(a):

oczywiscie ze sie zgadzam , to byly tylko moje osobiste przemyslenia i ja bron boze nikomu nie wmawiam zeby nie korzystal z biur jesli ma taka ochote.napisalem poprostu co ja uwazam :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.02.2005 14:14

platon napisał(a):
krakuscity napisał(a):
platon napisał(a):

Pozdrawiam

Jeśli Admin uzna ,że nie mogę pisać tu linków do biur podróży organizujących imprezy do Chorwacji to linki wymażę .

Tak jest tutaj miejsce do pisania o biurach podróży ,ale nie na reklamę i podawania ich nazw. Sponsorują Cię? Bo forum nie. A jak będą chcieli to : pierwsza kasa a potem reklama. Od tego jest Admin.
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.02.2005 14:33

krakuscity napisał(a):
platon napisał(a):
krakuscity napisał(a):
platon napisał(a):

Pozdrawiam

Tak jest tutaj miejsce do pisania o biurach podróży ,ale nie na reklamę i podawania ich nazw. Sponsorują Cię? Bo forum nie. A jak będą chcieli to : pierwsza kasa a potem reklama. Od tego jest Admin.
Pozdrawiam

Chodzi mi generalnie by ci co jadą z biurem podróży wrócili tak zachwyceni Chorwacją jak my ,a nie zajmowali się pierdołami w postaci kłócenia się o autokar czy skargami na warunki zakwaterowania.
Także nie rozmywaj już wątku swoimi insynuacjami.Najlepiej jak byś swoje przemyślenia wyciął i zamiast tego dał tu coś o biurach podróży.
Tytuł postu brzmi ,,Z biurem podrózy do cro''.
P.S.
I nie pisz ciągle w imieniu kogoś .A to w imieniu Admina,w imieniu forum ,a to za Bazyla ,a to za Morskiego Pasa i itd.Pisz w swoim imieniu i za siebie.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.02.2005 19:27

A mnie chodzi generalnie o to abyś nie reklamował biur o których gdzieś wyczytałeś a z nimi nigdzie nie byłeś. Będziesz z nimi w HR, wrócisz zadowolony lub nie to takie informacje na pewno się przydadzą.
Piszę za siebie i będę pisał to co mi się podoba. A na prośbę ( co Cię bardzo denerwuje) Admina i Karola 099 będę ignorował Twoje posty i nie będę dyskutował z Tobą.
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.02.2005 21:01

krakuscity napisał(a):A mnie chodzi generalnie o to abyś nie reklamował biur o których gdzieś wyczytałeś a z nimi nigdzie nie byłeś. Będziesz z nimi w HR, wrócisz zadowolony lub nie to takie informacje na pewno się przydadzą.
Piszę za siebie i będę pisał to co mi się podoba. A na prośbę ( co Cię bardzo denerwuje) Admina i Karola 099 będę ignorował Twoje posty i nie będę dyskutował z Tobą.
Pozdrawiam

Nie ma sprawy.Jak sam piszesz ,,najpierw kasa -potem reklama''.
Pewnie wybierasz kasę. :lol: Cieszę się ,że mnie będziesz ignorował,bo pisząc o sobie w liczbie mnogiej ,,my''w swoich postach,myślisz pewnie ,ze jestes grupą trzymającą władzę. :wink:
Te biura ,które podałem sprawdziłem organoleptycznie i jestem zadowolony.A ty Krakuscity w tym temacie spadaj na drzewo i pisz za siebie. :twisted: :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.02.2005 22:31

platon napisał(a):
krakuscity napisał(a):A mnie chodzi generalnie o to abyś nie reklamował biur o których gdzieś wyczytałeś a z nimi nigdzie nie byłeś. Będziesz z nimi w HR, wrócisz zadowolony lub nie to takie informacje na pewno się przydadzą.
Pozdrawiam

Nie ma sprawy.Jak sam piszesz ,,najpierw kasa -potem reklama''.
Pewnie wybierasz kasę. :lol: Cieszę się ,że mnie będziesz ignorował,bo pisząc o sobie w liczbie mnogiej ,,my''w swoich postach,myślisz pewnie ,ze jestes grupą trzymającą władzę. :wink:
Te biura ,które podałem sprawdziłem organoleptycznie i jestem zadowolony.A ty Krakuscity w tym temacie spadaj na drzewo i pisz za siebie. :twisted: :wink:
Minął miesiąc od Twoich ostatnich "występów", widocznie regularnie dostajesz okres w swojej głowie i krew Ci się burzy. Chyba zapomniałeś wziąć dziś lekarstw, a każda taka wymiana zdań bardzo Cię rajcuje. :twisted: Zmień nick i pogadasz sobie sam z sobą, :evil: Ze mną nie bo nie zniżę się do Twojego poziomu. Zresztą o co my się spieramy? Skończmy dyskusję i tyle. Ja to już uczyniłem.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 23.02.2005 23:02

Krakuscity - miałeś skończyć dyskusję ...

Tak do końca nie masz racji .

A poza tym myślę, że nie powinieneś mówić facetowi o ... kobiecych przypadłościach, bo to trochę ... mało estetyczne. A na pewno niesmaczne ... .
Bez urazy.
Fine - bez da capo ... .
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.02.2005 23:25

a to ja napisał(a):Krakuscity - miałeś skończyć dyskusję ...

A poza tym myślę, że nie powinieneś mówić facetowi o ... kobiecych przypadłościach, bo to trochę ... mało estetyczne. A na pewno niesmaczne ... .
Bez urazy.
Fine - bez da capo ... .

A to ja-
1. skończyłem dyskusję
2.nie napisałem o kobiecych przypadłościach... może? częściowo ktoś tak to odbiera ale miałem na myśli przemiany w głowie, burzącą się tam krew.
3.nie wszystko co francuskie to........ ja mam Citroena :wink:
Nie chciałem Was kobiet urazić. :oops: Przepraszam.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 23.02.2005 23:35 przez krakuscity, łącznie edytowano 1 raz
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.02.2005 23:32

krakuscity napisał(a):
a to ja napisał(a):Krakuscity - miałeś skończyć dyskusję ...

Bez urazy.
Fine - bez da capo ... .

A to ja-
1. skończyłem dyskusję
2.nie napisałem o kobiecych przypadłościach... może? częściowo można tak to odbierać

Nie chciałem Was kobiet urazić. :oops: Przepraszam.
Pozdrawiam

Niesmaczny jesteś to fakt,dlatego trzymam cię za słowo ,że skończyłeś dyskusję.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.02.2005 23:39

I chyba ta ostatnia poprawka jaką zrobiłem wszystko Ci A to ja wyjaśniła.
Pozdrawiam
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 23.02.2005 23:52

Chłopaki... popcorn mi się skończył, a drugiego nie będę robił, bo mi się dzieciak pobudzi od tego strzelania. To i Wy skończcie...
Tak nawiasem mówiąc, to oboje swego czasu założyliście wątki do prania się po gębie... I jako darczyńcy tych watków lejecie się znowu gdzie indziej? Żeby jeszcze bylo o co... Kobieta, to rozumiem...
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.02.2005 00:02

volumen napisał(a):Chłopaki.... To i Wy skończcie...
Tak nawiasem mówiąc, to oboje swego czasu założyliście wątki do prania się po gębie... ..

Ja Volumenie skończyłem dyskusję a te ostatnie wyrazy to dobra myśl szczególnie za: "spadaj na drzewo".
Pozdrawiam
violetta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) violetta » 16.07.2005 21:14

[quote="platon"][quote="jacek gryczewski"][quote="wodnik"]Polskie biuro to tylko pośrednik.

:wink:[/quote]
swiete slowa dlatego szerokim lukiem omijam wszystkie biura podrózy dla mnie sa one jak banki poglaszcza po glowce a pozniej jak przypierdola w tylek ............................to sie budzimy z tego pieknego snu[/quote]
Ale bardzo dużo ludzi korzysta z biur podroży,jest tutaj dużo wypowiedzi i pozytywnych i negatywnych.Więc żeby ci drudzy nie musieli się budzić z przykrego snu moglibyśmy tutaj dać sprawdzone przez cromaniaków w organizacji imprez do Chorwacji biura podróży.[/quote]
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Z Biurem Podróży do cro. - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone