a w jakiej cenie te apartamenty? (konkretniej interesuje mnie ten dla 2 osób)wiwa_t napisał(a):sproboj tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link mam tam apartament od 31.07 do 15.08. maja ponoc jeden wolny jeszcze apartament.
pozdr
gaga87 napisał(a):a w jakiej cenie te apartamenty? (konkretniej interesuje mnie ten dla 2 osób)wiwa_t napisał(a):sproboj tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link mam tam apartament od 31.07 do 15.08. maja ponoc jeden wolny jeszcze apartament.
pozdr
wiwa_t napisał(a):gaga87 napisał(a):a w jakiej cenie te apartamenty? (konkretniej interesuje mnie ten dla 2 osób)wiwa_t napisał(a):sproboj tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link mam tam apartament od 31.07 do 15.08. maja ponoc jeden wolny jeszcze apartament.
pozdr
gaga87 1500euro za 15noclegow ( 4 dorosle osoby +2 dzieci) mam apartament 2. musisz spytac wlasciciela o cene najlepiej e-mailem.
dla mnie super miejsce za balkonem mamy plaze
Witam a czy masz moze jakies fotki z tego apartamentu lub strone internetowa bo nic niema w necie a planuje jechac własnie do tego apartamentuzlybanan napisał(a):Tu masz namiar do Ivana i foty z mojego pobytu oraz relację: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Polecam go jako kontakt bo byłem bardzo zadowolony i pewnie jeśli sam już nie będzie miał miejsc to coś poleci. A w ciemno nie chcesz spróbować? Ma to swoje zalety - ja właśnie tak tam trafiłem
pzdr
kasjapa napisał(a):Właśnie dziś dotarliśmy do Breli. Pojechalismy w ciemno. Mamy 3 pokojowy (8 osobowy) apartament, tuz przy morzu, dwie łazienki, a to wszystko za 55 euro (po bardzo słabych z naszej strony negocjacjach bo bylismy wykończeni drogągą. Szukaliśmy apartamentu....2 minuty (przy wjeździe Pani nie zdecydowała się nas przyjąć - bo miała apartament dla 6 osób
Pozdrawiamy
zlybanan napisał(a):Tu masz namiar do Ivana i foty z mojego pobytu oraz relację: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Polecam go jako kontakt bo byłem bardzo zadowolony i pewnie jeśli sam już nie będzie miał miejsc to coś poleci. A w ciemno nie chcesz spróbować? Ma to swoje zalety - ja właśnie tak tam trafiłem
pzdr
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje