Buber napisał(a):assia i norbert napisał(a):Ja mogę polecić hotel Arkada na Hvarze w Starim Gradzie, hotel trzy gwiazdkowy z basenem, przy samej plaży, dobre warunki a jeszcze lepsze jedzenie (wręcz wyśmienite). Polecam, spawdzone,byłam z mężem we wrześniu. Moge przesłać zdjęcia.
Co do hotelu Adria na Korczuli w Vela Luce, nie byłam ale z opini wiem, że nie zaciekawie forum/viewtopic.php?t=14043
Korzystając z wątku zapytam czy byliście w Arkadzie z tui czy z neckermannem (albo jeszcze inaczej), jaka plaża i czy możecie napisać coś o bungalowach obok hotelu
Hej. Ani z tui ani z neckermannem, tylko z biurem kontynenty. Co do plaży to w zależności gdzie idziesz, ale przed samym hotelem są plaże zrówno kamienie jak i żwirkowe z łagodnym zejściem, wróce z pracy do domu to zamieszcze zdjęcia albo mogę przesłać na e-maila. Natomiast jeżeli chodzi o bungalowy, to niestety nie wiem jakie są tam warunki, ale jest hotel o niższym standardzie i w niższej cenie, nazywa się hellios i składa się z trzech budynków które nazywaja się kolejno w zależności od standardu, hellios I, hellios II i helios III, w tym ostatnim sa niezabradzo warunki. Dodam jeszcze, że my za Arkade wcale dużo nie płaciliśmy, a jedzenie jest wyśmienite, bo jest szwedzki stół na sniadanie i obiadokolację a wybór taki że czasami nie weisz co wybrać. Pozdrawiam Asia