assia i norbert napisał(a):Gdzieś, ktoś pisał o możliwości pobytu w tym hotelu, podając adres austryjackiego biura podróży. Powiem tak jezeli lubisz słuchać i przebywać 24h z narodem niemieckojęzycznym, to polecam. Jeżeli jednak nie to wybierz co innego. Hotel mieści się obok Arkady i jest hotelem tzw. all inclusiv, a w nim co wieczór imprezki dla dzieci i dorosłych przy niemieckiej muzyce. Pani śpiewa na żywo i odstrasza okolicznych chorwatów, nie mówiąc o polakach. Hotel jest z basenem a całość ogordzona płotem z siatki. Wybór pozostawiam Tobie. Pozdrawiamy
tommsky napisał(a):Ja już byłem 2 lata temu w Orebicu właśnie a Austrackiego biura podróży i było super tez all inclusive, a obecnoś niemców mi nie przeszkadza bo mamy paczkę 10. pytałem o warunki w hotelu????
Monika Emil napisał(a):Witam , Czy ktoś ma świeże informacje na temat tego hotelu???Bardzo proszę o info..
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Monika Emil napisał(a):Witam , Czy ktoś ma świeże informacje na temat tego hotelu???Bardzo proszę o info..
Zadaj precyzyjne pytania.
Pozdrawiam
Monika Emil napisał(a):Mam jeszcze pytanie jakie są ceny napojów do kolacji ?
Z miłą chęcią zobaczymy kilka zdjęć
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje