Mariuszowi skojarzyła się Chorwacja - a mnie drugie przypomniało Tatry
Ładnie.
Crayfish napisał(a):tak dużego stadka to jeszcze nie udało mi się trafić (jakieś takieś mieszańce chyba).
plavac napisał(a):Mariuszowi skojarzyła się Chorwacja - a mnie drugie przypomniało Tatry
Crayfish napisał(a):pięknie, pusto, dziko, bez tłumów ... esencja gór
Crayfish napisał(a):tak dużego stadka to jeszcze nie udało mi się trafić (jakieś takieś mieszańce chyba).
Franz napisał(a): Moją uwagę przyciągają ciekawe wzory na skałach - wynik działania potężnych sił przez wiele tysiącleci...
Franz napisał(a):Wreszcie docieram do rozstajów. W prawo schodzi ścieżka na dno doliny, zaś w lewo, teraz już w górę - mój szlak. Kierunek: schronisko Szczecińskie.
mariusz-w napisał(a):Zupełnie nie dziwota !
Moją też ... piękne są .
mariusz-w napisał(a):No popatrz ! ... to całkiem nie tak daleko od nas !
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):Wreszcie docieram do rozstajów. W prawo schodzi ścieżka na dno doliny, zaś w lewo, teraz już w górę - mój szlak. Kierunek: schronisko Szczecińskie.
No popatrz ! ... to całkiem nie tak daleko od nas !
longtom napisał(a):Kiedyś miałem w ręku mapę Polski, gdzie na wybrzeżu leżało miasto Gdańsk nad zatoką Danziger Bucht.
Crayfish napisał(a):Solidne ubezpieczenia trasy, dobre i wyraźnie oznakowanie, kilka pięter ... nic tylko wędrować i ... podziwiać .... podziwiać ...
Franz napisał(a): Korciło mnie, żeby zamieścić chociaż jedną fotkę z widokami z grani, na którą teraz trzeba wejść. Ale... dałem sobie po łapach.
Franz napisał(a):Korciło mnie, żeby zamieścić chociaż jedną fotkę z widokami z grani, na którą teraz trzeba wejść. Ale... dałem sobie po łapach.
Jolanta M napisał(a):Zamieść, zamieść!!! Ostatecznie to i tak nie my mamy tam wchodzić.
Crayfish napisał(a):No daj, przecież po dotychczasowych fotkach już widać że tam niezła ekspozycja.
Ja po pionowych łańcuchach i tak nie dam rady, chyba że z potrójnym pampersem i specjalnymi usztywniaczami trzęsących się kolan.
Jolanta M napisał(a):Przepiękny kwiat!!!
Jolanta M napisał(a):Zna ktoś jego imię?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe