Witam
Za tydzień wybieram się drugi raz do Igrane i mam w planach wejście na szczyt nad Igrane ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji czy prowadzi tam jakiś szlak, jak nazywa się ta góra.
Bardzo proszę kogoś kto był tam o pomoc.
Dziękuje
magdaslawek napisał(a):Witam
Za tydzień wybieram się drugi raz do Igrane i mam w planach wejście na szczyt nad Igrane ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji czy prowadzi tam jakiś szlak, jak nazywa się ta góra.
Bardzo proszę kogoś kto był tam o pomoc.
Dziękuje
magdaslawek napisał(a):Dzięki
binkowskig napisał(a):magdaslawek napisał(a):Dzięki
W informacji turystycznej mają mapki ze szlakami . Powinni również mieć Official City Guide Makarska Riviera w kilku językach. To bardzo przydatne opracowanie informacyjno turystyczne bo dotyczy całej Riviery Makarskiej. Ciekawą wycieczkę do ruin górskiego kosciółka oraz kościoła SV. Mihovil ( górującego nad Igrane ), można zapoczątkować przechodząc przez jezdnię przy kapliczce zaraz za kościołem w Igrane. Polecam również kamerkę w Igrane http://pl.webcams.travel/webcam/1259171 ... cam-Igrane
magdaslawek napisał(a):Jeszcze raz Dzięki za info !!!
Już się nie mogę doczekać
andrzej.k napisał(a):kurcze
dopiero co wrucilem z tamtad i nawet nie wiedzielem , baaa nawet mi przez glowe nie przeszlo ze tam mozna wejsc, a szkoda bo z pewnoscia warto by bylo.
aleco tam, bedzie w nastepnym roku co robic,
jak wejdziesz tam to opisz swoje wrazena i jak droga byla
tam sa okrutne upaly teraz, wez spora ilosc wody