Witam wszystkich serdecznie
Od kilku dni pochłaniam informacje zawarte przez Was na tym forum i staram się przeczytać tego jak najwięcej przed moim wyjazdem na wyspę Hvar Do Chorwacji jadę pierwszy raz, wraz z narzeczoną. Środek lokomocji niestety dość nieszczęśliwy, mianowicie autokar, ale i tak jesteśmy zadowoleni, że w ciągu niecałego tygodnia udało nam się znaleźć jakąś rozsądną ofertę wczasów. Pomimo tego, że nigdy jeszcze nie byłem w Chorwacji, to czytając Wasze forum oraz oglądając zamieszczone przez Was zdjęcia, już zdążyłem się w tym kraju zakochać. Mam teraz tylko nadzieje, że moje z dnia na dzień rosnące oczekiwania się sprawdzą
Otworzyłem ten wątek w tym miejscu, ponieważ planuję na bieżąco zamieszać w nim relacje z naszego wyjazdu. Moja B. zabiera ze sobą komputer, w związku z czym będę miał taką możliwość. O ile tylko uda się dopaść bezprzewodowy Internet gdzieś w Stari Gradzie
Wyjeżdżamy 15.07 z krakowskim biurem Test Tour. Dla zainteresowanych postaram się również zamieścić opinię o współpracy z tym biurem, warunkach transportu. Kto wie, może komuś się kiedyś taka opinia przyda.
Mam również pytanie, czy może ktoś z Was planuje urlop na wyspie Hvar w podobnym terminie?
Pozdrawiam wszystkich i na pewno niedługo się odezwę.