polazna stanica - np. Makarska
dolazna stanica - np. Split
za datum - data która Was interesuje
i dana poslije - tu wpisujecie np. 20 dni do przodu.
Artur68 napisał(a):Poszukałem "pamiątkowych" biletów.
Makarska - Split - jedna osoba w jedną stronę 2008 r. - 45 kun, czyli 27 pln.
Makarska - Omiś - jedna osoba w jedną stronę 2010 r. - 31 kun, czyli 18,6 pln.
Split - Trogir - jedna osoba w jedną stronę stateczkiem 2008 r. - 20 kun, czyli 12 pln.
Polecam zwiedzającym Split wycieczkę stateczkiem pływającym do Trogiru.
Warto przyjechać do Splitu wcześnie rano, popłynąć do Trogiru, poszwendać się po zakamarkach uliczek,zrobić mnóstwo fajnych fotek i wrócić do Splitu na dalsze zwiedzanie.
konosks napisał(a):Witam serdecznie czy ktoś miał styczność z willą Darko w Makarskiej na ulicy Splickiej? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji od ludzi postronnych, a wykupiłem nocleg z biura właśnie w tym miejscu. Proszę mi pomóc:) pozdrawiam
gemišt napisał(a):W tym roku jadę do Makarskiej. Ciszę się z tego, że miasto tętni życiem, bo takiego miejsca szukam. Byłem w Biogradzie i Crkvenicy. Właśnie ruch, nocne życie, pełne konoby to jest to co nam najbardziej odpowiada.
Po powrocie opiszę wrażenia.
darek1 napisał(a):gemišt napisał(a):W tym roku jadę do Makarskiej. Ciszę się z tego, że miasto tętni życiem, bo takiego miejsca szukam. Byłem w Biogradzie i Crkvenicy. Właśnie ruch, nocne życie, pełne konoby to jest to co nam najbardziej odpowiada.
Po powrocie opiszę wrażenia.
Mam nadzieję, że napiszesz jak było wesoło , dziewuchy, buba buba itp. Uważaj na siebie