Franz napisał(a):
W 2010 rybka jeszcze była, mewy odleciały
pzdr
Franz napisał(a):Właściwie, to mógłbym tę relację nazwać również "Słoweńsko-chorwacki niedosyt". W każdym miejscu można było wszystko poznać dokładniej, zobaczyć więcej
piotrf napisał(a):. . . a potem pokazać nam ale niedosyt jest elementem napędowm i razem z ciekawością pcha nas dotych miejsc , i myślę, że to dobrze
kulka53 napisał(a):Franz napisał(a):wśród czytelników jest niemało takich, którzy znacznie lepiej znają wiele z przedstawianych miejsc
Niewielkie jest prawdopodobieństwo by był wśród nich taki, który bez przewodnikowej wiedzy zapuścił się w winogronowe bezdroża i odnalazł taki zabytek.... Nie sądzę też by było sporo takich, którzy przewędrowali tyle Velebitskich szlaków....
kulka53 napisał(a):Właśnie dałeś dowód na to, że prawdziwa była myśl która przyświecała mi gdy jakiś czas temu pisałem powyższe słowa
kulka53 napisał(a):do wczoraj postów zawierających słowo "Dvigrad" i traktujących o tym miejscu było........ 4 (słownie: cztery)
kulka53 napisał(a):Wojtku, chylę czoła....
Stary Chorwat napisał(a):O zdjęciach nie będę mówił bo wszyscy widzą jakie są świetne.
Stary Chorwat napisał(a):Mnie zaś bardzo interesują Twoje relacje i informacje o poszczególnych miejscach z racji tego, że interesuje mnie wszystko co związane jest z Chorwacją, a wiadomości masz nieziemskie co mnie bardzo cieszy. Znowu wiem coś czego dotychczas nie wiedziałem. Dzięki. Czekam na więcej.
Franz napisał(a):. . . może byś tak, Piotrze, coś skrobnął z Twoich ostatnich wojaży?
Skoro ja się przemogłem i zmusiłem do grafomanii, to znaczy, że prawie każdy może.
Franz napisał(a):To nie moja wina! To Bea mnie tam zaciągnęła...
piotrf napisał(a):Gdybym posiadał chociaż w połowie Twoją zdolność narracji
piotrf napisał(a):i trochę wolnego czasu . . .
piotrf napisał(a):Dvigrad , to kolejny powód dla mnie , żeby odwiedzić centralną Istrię
piotrf napisał(a):I chwała Jej za to
Franz napisał(a):To tak jak z tym przysłowiowym koniem w Encyklopedii Francuskiej: "Koń, jaki jest - każdy widzi". A komentarz?..
Każdy widzi konia inaczej.