Można go było na którymś posadzić ...
Podobno kolce same, po jakimś czasie, wychodzą z drugiej strony ...
anakin napisał(a):Dracro napisał(a):
Wrzucić do słodkiej wody. Zdycha bez kładzenia kolców.
Gdybyś chciał kiedyś preparować..............sam siebie- zrób dokładnie tak samo!!!
ps.
to do autora wątku....
Możesz jeszcze wsadzić jeżowcowi słomkę w dupę i.............wyssać! A potem po prostu.............nadmuchać i już.....gotowy rekwizyt na telewizor!
Tylko tak się zastanawiam............gdzie ma jeżowiec............dupę???
anakin napisał(a):
Ciężko się gada gębą pełną..............jeżowców!
Bocian napisał(a): Wyławianie po to, żeby zabrać do domu, i tyczy się to wszystkich stworzeń z Jadrana, to dla mnie głupota.
doctorwho napisał(a):Sytuacja z przed tygodnia, Vinisce, betonowa plaża a na niej "suszyło" sie z 30 jeżowców. Myślę sobie, na 100% jakiś polak bawi w doctora Mengele bo tylko my mamy tak ograniczone rozumowanie. I nie myliłem sie, dwie rodzinki polaków a w każdej po jednej "półglowie" rodziny prześcigało się w tym, który z nich wyłowi więcej jeżowców i rozgwiazd. DEBILE. Preparowany jeżowiec 45 kun targ Trogir, jeżowiec bez kolcy o różnych odcieniach i wielkościach za free wystarczy maska+fajka+płetwy. A jaka satysfakcja z wyłowionego za trzecim podejściem pięknego zielonego jeżowca.
consett0805 napisał(a):doctorwho napisał(a):Sytuacja z przed tygodnia, Vinisce, betonowa plaża a na niej "suszyło" sie z 30 jeżowców. Myślę sobie, na 100% jakiś polak bawi w doctora Mengele bo tylko my mamy tak ograniczone rozumowanie. I nie myliłem sie, dwie rodzinki polaków a w każdej po jednej "półglowie" rodziny prześcigało się w tym, który z nich wyłowi więcej jeżowców i rozgwiazd. DEBILE. Preparowany jeżowiec 45 kun targ Trogir, jeżowiec bez kolcy o różnych odcieniach i wielkościach za free wystarczy maska+fajka+płetwy. A jaka satysfakcja z wyłowionego za trzecim podejściem pięknego zielonego jeżowca.
Racja tylko takie z dna mam w swojej kolekcji
Bocian napisał(a):Jeżowce, a dokładnie samice jeżowca są podobno bardzo smaczne i wyławianie ich w tym celu to inna sprawa. Wyławianie po to, żeby zabrać do domu, i tyczy się to wszystkich stworzeń z Jadrana, to dla mnie głupota.