Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kompleks Hoteli Solaris - Sibienik

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 20.02.2010 22:13

No takim czerwonym u tematu - Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Nie wiem czy się tam na zawsze, czy dzięki mój post .... nie jestem często ... Przepraszamy za błędy w Google Translate .... pozdrawiam polskich foristy. R.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.02.2010 22:35

Rero napisał(a):Nie wiem czy się tam na zawsze, czy dzięki mój post ......

To jest od dawna na forum - to ostrzeżenie nie jest spowodowane Twoim postem :wink:
Nie będę tego usuwał - może komuś się przyda :wink:
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 10.05.2010 17:08

A czy ktoś z Was orientuje się jak jest z dostępem do internetu w tym kompleksie Hotelowym. Czy jest tam darmowy Hotspot WiFi, lub inny punkt dostępowy?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 10.05.2010 17:29

canooe napisał(a):A czy ktoś z Was orientuje się jak jest z dostępem do internetu w tym kompleksie Hotelowym. Czy jest tam darmowy Hotspot WiFi, lub inny punkt dostępowy?

Wystarczy wejść na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (zakładla "o nama"), dalej klikasz na obiekt, który Cie interesuje (np. hotel Jure).. z boku (lewo) na szarym tle klikasz "smještaj" i już otwiera Cię opis obiektu, wyposażenie pokoi itp....
Nie sprawdzałam wszystkiego, ale "pierwszy z brzegu" hotel Ivan, akurat ma w pokojach net..
Pozdrawiam
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 11.05.2010 08:11

Dziękuję za pomoc. Sprawdziłem w tłumaczeniu na język polski i jest tam informacja o linii telefonicznej oraz o ogólnym dostępie do internetu tylko nie ma informacji czy jest to hotspot czy dostęp płatny.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

I jeszcze jedno pytanie do Katarzyna Głydziak Bojić
W ofercie gastronomicznej Hotelu jest taki zapis
"Gastronomska ponuda:

Hotelski restoran nudi toplo-hladni buffet stol za sve rezervirane obroke u hotelu (doručak i večeru).
Posebnost hotelskog restorana je dalmatinska večera (jednom tjedno) uz dalmatinske specijalitete.
Majstori Solarisove kuhinje u vlastitoj proizvodnji pripremaju: kruh, peciva, kolači i sladoled "

Czy mam to rozumieć w ten sposób iż jeden raz w ciągu pobytu przysługuje mi kolacja w restauracji dalmatyńskiej?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 11.05.2010 09:04

canooe napisał(a): Dziękuję za pomoc. Sprawdziłem w tłumaczeniu na język polski i jest tam informacja o linii telefonicznej oraz o ogólnym dostępie do internetu tylko nie ma informacji czy jest to hotspot czy dostęp płatny.

Jest info w ofercie hotelu: pristup internetu czyli dostęp do internetu (bez szczegółów); zatem najprawdopodobniej jest mozliwość bezpłatnego skorzystania z netu w hotelowym hallu (czy jest to wi-fi, czy tylko wystawiaony komp - info brak); tu nie pomogę, bo bywałam tam ostatnio kilka dobrych lat temu...możesz wysłać zapytanie mailem....(choć gdyby było wi-fi, to raczej taka info by się na stronie znalazła).

canooe napisał(a): W ofercie gastronomicznej Hotelu jest taki zapis
"Gastronomska ponuda:
Hotelski restoran nudi toplo-hladni buffet stol za sve rezervirane obroke u hotelu (doručak i večeru).
Posebnost hotelskog restorana je dalmatinska večera (jednom tjedno) uz dalmatinske specijalitete.
Majstori Solarisove kuhinje u vlastitoj proizvodnji pripremaju: kruh, peciva, kolači i sladoled "

Czy mam to rozumieć w ten sposób iż jeden raz w ciągu pobytu przysługuje mi kolacja w restauracji dalmatyńskiej?

Restaurcaja hotelowa oferuje ciepło - chłodny bufet (szwedzki stół) podczas wszystkich zarezerwowanych (opłacowych) w hotelu posiłków (śniadanie i kolacja). Raz w tygodniu w hotelowej restauracji podawana jest tradycyjna dalmatyńska kolacja i regionalne przysmaki. Mistrzowie kuchni hotelu przygotowują sami : chleb, pieczywo słodkie, ciasta i lody.
Pozdrawiam
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 11.05.2010 10:42

To za około 40 dni spróbuje tych przysmaków sporządzonych przez mistrzów kuchni. :)
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 30.06.2010 12:20

Oto kilka zdjęć z zakończonego pobytu w Solarisie :cry:

Dekoracje w parku do Mini Golfa.

I jakieś dziwne morskie stworzenie wyciągnięte z wody - wyglądało na ślimaka 8O
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 30.06.2010 15:08

Stworzenie to "morski krastavac" czyli zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (o ile mnie wzrok nie myli.. bo zoom duuuuży.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 30.06.2010 20:25 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 30.06.2010 16:29

stworzenie miało w rzeczywistości ok 10 cm długości, 3-4cm szerokości, parę oczu i jak ślimak spodem przytwierdzał się do podłoża, górna część ciała była pokryta maleńkimi przyssawkami (?)ciekawe bardzo toto było.
Ostatnio edytowano 30.06.2010 16:35 przez canooe, łącznie edytowano 1 raz
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 30.06.2010 16:35

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Stowrzenie to "morski krastavac" czyli zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (o ile mnie wzrok nie myli.. bo zoom duuuuży.
Pozdrawiam

dziękuję Katarzyna, sprawdziłem nazwę w Wikipedii i to właśnie strzykwa była :)
pozdrawiam
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 01.07.2010 08:21

I jeszcze kilka zdjęć z bezpośredniego otoczenia Hotelu.

Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Kompleks Hoteli Solaris - Sibienik - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone