Witam
Intersuje mnie co zrobić w przypadku gdyby jednak udało:( się nadepnąć na jeżowca?
Czy buty gumowe zabezpieczają w 100% przed nimi tz czy kolec jeżowca nie przebije gumy?
Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam
anakin napisał(a):Kup sobie zwykłe trampki u.........Chińczyków! "specjalnymi butami na jeżowce sobie głowy nawet nie zawracaj!!! Te pierwsze nie dość,że tańsze to jeszcze bardziej zabezpieczają przed tymi "potworami"!
A co zrobić jak mimo wszystko przebije bucika??? Igła......skalpel.....co kto woli Cokolwiek by to nie było..........boli!
Nie życzę.....
waszka napisał(a):anakin napisał(a):Kup sobie zwykłe trampki u.........Chińczyków! .
Racja . Od 16 lat używam wyłącznie chińkie tenisówki za 15 zł para.
1.gruba podeszwa
2.wzglednie wysoka zabudowa około kostki
3. wymieniam na nowa parę co 3 do 4 lat.
4.nie slizga sie po skałach
Rozwiazanie "the best in croatia"
wabart napisał(a):Witam
Intersuje mnie co zrobić w przypadku gdyby jednak udało:( się nadepnąć na jeżowca?
Czy buty gumowe zabezpieczają w 100% przed nimi tz czy kolec jeżowca nie przebije gumy?
jacektomek321 napisał(a):wabart napisał(a):Witam
Buty gumowe w 100% nie zabezpieczają ...
mors6 napisał(a):Po skoku do wody wbiło mi się kilkanaście igiełek jeżaka. Próbowaliśmy to wyjmować igłami i na powiedzmy 10 wyszła jedna. .... Gospodarz zrobł mi opatrunek w postaci wacika z oliwą i zabronił grzebania igłami aby nie zainfekować. Generalnie pod wpływem oliwy kolce miękły przez co dało się chodzić w dzień a na noc opatrunek i powoli po kawałku wychodziły rozmięknięte zostając na waciku.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...