Kolego bardzo Ciebie prosze o namiary na ten apartament w BV oraz jakas fotke albo linka do strony
pzdr adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bahama napisał(a):AndrzejPK napisał(a):wstępnie zarezerwowałem 2 apartamenty - hmm zobaczymy, jesli mówisz, że człek godny zaufania to pewnie będzie OK. Jutro mam omówić szczegóły.
Kolego ze stolycy, sprzedający apartament są spod Grodziska Mazowieckiego
filip122 vel Darek napisał(a):Plumek napisał(a): Ale piszę wg swojej opinii, ja, na co dzień mieszkajac w mieście, nie chcę odpoczywać w mieście lecz szukam spokojnych miejsc, bez samochodów.
Taka jest prawda każdy szuka tego czego nie ma na co dzień.
My na co dzień mieszkamy na wsi
I wolimy miejscowość z bulwarem nadmorskim, kafejkami, i żeby coś się działo, żeby wieczorami było gdzie po spacerować
Ale tak jak Pasażer pisze nikt nie chce mieszkać przy ulicy gdzie cala noc samochody hałasują .
Każdy szuka tego co mu pasuje , jeden woli brunetki drugi blondynki
Plumek napisał(a):pasażer napisał(a):Ps. Reklama?
Hm... Po pierwsze post stary, jak świat, po drugie - w tamtej miejscowości jest kilkaset kwater. Konia z rzędem temu, o którą chodziło. No. Chyba, że zareklamowałam miejscowość
Bahama napisał(a):arti.sa napisał(a):Ja jestem chętny.
Kawałek od plaży bo to ulica Preradovica.
Jest to po drugiej stronie ul. Naputica a to chyba tez ruchliwa ulica w miasteczku. Jest na przeciwko portu.
W którą stronę są fajniejsze plaże? Patrząc na adriatyk po lewej czy po prawej?
Jest to osoba pewna która pośredniczy?
Będę wdzięczny za podpowiedź.
Dzięki o słynny pasażerro z Kruszwicy !
Arti.sa
Szczerze, gdybym nie miał rezerwacji rozważałbym tę kwaterę bardzo poważnie.
Napisałem ci e-mail, osoba godna zaufania, dzwoń się dogaduj
Już niektóre terminy zajęte !
AndrzejPK napisał(a):Bahama napisał(a):AndrzejPK napisał(a):wstępnie zarezerwowałem 2 apartamenty - hmm zobaczymy, jesli mówisz, że człek godny zaufania to pewnie będzie OK. Jutro mam omówić szczegóły.
Kolego ze stolycy, sprzedający apartament są spod Grodziska Mazowieckiego
Juz właśnie wszystko załatwione - zaliczka wpłacona - zobaczymy ville Pana Coric - hmm. a już mieliśby jechać w "ciemno"
MorskiPas napisał(a):Plumek napisał(a):pasażer napisał(a):Ps. Reklama?
Hm... Po pierwsze post stary, jak świat, po drugie - w tamtej miejscowości jest kilkaset kwater. Konia z rzędem temu, o którą chodziło. No. Chyba, że zareklamowałam miejscowość
Nie przejmuj się. Kopanie w archiwum i wyszukiwanie haków, to taka nowa forumowa tradycja.
pasażer napisał(a):MorskiPas napisał(a):Plumek napisał(a):pasażer napisał(a):Ps. Reklama?
Nie przejmuj się. Kopanie w archiwum i wyszukiwanie haków, to taka nowa forumowa tradycja.
Wystarczy zawsze mieć te same zasady wobec wszystkich i nie potrzebne archiwum.
Plumek, a te namiary w Drasnice koło Podgory co masz to już nieaktualne? Domy jeszcze stoją? Znajomi nawet to miejsce rozważają. Skoro masz pozwolenie, to podziel się namiarami bo z pewnością inni też czytali Twoje posty i by bardzo wdzięczni byli, tylko może nieśmiali zapytać. Prawda elvis80 ? A Bahama chyba się nie obrazi, że w jego temacie inne miejsce zareklamujesz.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje