Ja tylko jestem ciekawa dlaczego ten temat jest "Przyklejony" ?
Ma jakąś szczególną wartość?
lipcowa napisał(a):właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super
lipcowa napisał(a):właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super
ddeess napisał(a):lipcowa napisał(a):właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super
lipcowa, ja równiez bardzo proszę o namiary na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziekuję i pozdrawiam
skorupka napisał(a):lipcowa napisał(a):właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje