Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biograd, Vodice, Primosten szukam apartamentu sprawdzonego

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 11.08.2009 13:40

Ja tylko jestem ciekawa dlaczego ten temat jest "Przyklejony" ?
Ma jakąś szczególną wartość?
skorupka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) skorupka » 17.08.2009 08:54

lipcowa napisał(a):właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super :)

Bardzo proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mms77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mms77 » 19.08.2009 18:11

JA TEŻ POPROSZĘ adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ddeess
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ddeess » 20.08.2009 06:21

lipcowa napisał(a):właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super :)

lipcowa, ja równiez bardzo proszę o namiary na ten apartament :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziekuję i pozdrawiam :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.11.2009 15:02

ddeess napisał(a):

lipcowa, ja równiez bardzo proszę o namiary na ten apartament :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziekuję i pozdrawiam :)

Witam ,i ja proszę o namiar na ten apartament ,szukam już czegoś na przyszłe wakacje i padło na okolice Primostenu!
kania12
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kania12 » 11.01.2010 22:28

skorupka napisał(a):

Bardzo proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
greg29
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) greg29 » 07.02.2010 13:44

Powitam sie serdecznie, moj inauguracyjny post No 1 :wink:
szukam sprawdzonych namiarow na Primosten... szukam czegos dla 2 rodzin 2+2...
czekam na info:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Serdecznie powzdrawiam. :wink:
romek777
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) romek777 » 20.02.2010 06:42

lipcowa ja też prosze o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
deslo
Autostopowicz
Szukam sprawdzonych kontaktów w Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) deslo » 03.03.2010 19:33

Szukam sprawdzonych kontaktów w Primosten dla 5 osób najlepiej z widokiem na morze. Proszę o informacje na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam
beagm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) beagm » 14.03.2010 20:06

witam, przyłączam się do próśb o namiary na fajne kwatery w Primosten adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
osziin
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) osziin » 05.04.2010 20:40

Witam,
Będę wdzięczna za przesłanie namiarów: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
czy pokój był z klimą?w jakiej części miasta jest ten apartament?
Dzięki!
mała55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mała55 » 21.04.2010 20:46

Czy ja również mogę poprosić o namiary na kwaterę w Primostenie? Mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jkmarta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jkmarta » 22.04.2010 08:28

Primosten modny tutaj widzę - ja tez zamierzam tam być w tym sezonie.
Proszę prześlijcie i mnie namiary na kwaterę w Primosten: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 22.04.2010 09:55

A może by tak ten adres apartamentu w Primosten wrzucić do banku kwater? Przyda się.
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 22.04.2010 10:09

Ja też bardzo proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry BARDZO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Biograd, Vodice, Primosten szukam apartamentu sprawdzonego - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone