Winien jestem jeszcze mapkę przejazdu od Nemrut dagi do Harranu. Oto ona:
Pozdrawiam,
Wojtek Franz
Franz napisał(a):Zostawmy na chwilę historię ...
weldon napisał(a):Ręka mi zadrżała w tym momencie, aż się bałem dalej przewijać stronę, że wśród nowoczesne bloki mieszkaniowe prowadzisz,
ale, na szczęście, była to zła interpretacja słów twoich tylko ...
Liliana napisał(a):Czy to tylko wrażenie ze zdjęć, ale tam jest wyjątkowo zielono
Liliana napisał(a):Czy to tylko wrażenie ze zdjęć, ale tam jest wyjątkowo zielono
Piotrek_B napisał(a):Nie, to nie wrażenie - Turcja to nie pustynia, zieleni tam nie brakuje
piotrmks napisał(a):Kiedy w 1982 roku wjeżdzalismy grubo po północy do Mardinu to Nadzialismy sie na barykadę obsadzona przez Turków z ckm-ami. Dalej stał czołg.
piotrmks napisał(a):Po upadku komuny KPK odpusciła sobie i nawet pięknych napisów na górach nikt nie demoluje.
piotrmks napisał(a):A Mardin jest cool. Musiał na mnie zrobić niesamowite wrazenie, bo mimo, ze byłem dzieckiem to do tej pory tkwi mi w pamieci Miasto na szczycie góry.
Franz napisał(a):piotrmks napisał(a):Kiedy w 1982 roku wjeżdzalismy grubo po północy do Mardinu to Nadzialismy sie na barykadę obsadzona przez Turków z ckm-ami. Dalej stał czołg.
To masz niezłe wspomnienia.