Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatery 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dawidow76
Turysta
kwatery 2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawidow76 » 04.02.2010 13:23

Witam
Dwie rodziny 2+1 szukamy sprawdzonych niedrogich kwater na końcówkę lipca. Okolice Okrug, Trogir. Może ktoś ma coś godnego i sprawdzonego do polecenia. z góry dziękuję
new1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) new1984 » 04.02.2010 13:28

Dawidow76 napisał(a):Witam
Dwie rodziny 2+1 szukamy sprawdzonych niedrogich kwater na końcówkę lipca. Okolice Okrug, Trogir. Może ktoś ma coś godnego i sprawdzonego do polecenia. z góry dziękuję

Jako pierwsze, proponujemy naszą sprawdzoną wyszukiwarkę:
http://cro.pl/forum/search.php

Wpisz 'Okrug', i wybierz grupę "Apartamenty, hotele, pokoje'.
Na pewno coś znajdziesz.
Dawidow76
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawidow76 » 04.02.2010 13:36

dzięki, ale szukałem i od tych wszystkich ofert można dostać zawrotu głowy, myslałem że ktoś ma coś sprawdzonego do polecenia.
pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2010 13:53

Dawidow76 napisał(a):.... myslałem że ktoś ma coś sprawdzonego do polecenia.

To chyba jednak nie szukałeś, skoro nie możesz znaleć tych "sprawdzonych" :lol:

Łopatologicznie: post 2, punkt "d" czyli: "strony z linkami od forumowiczów (najczęściej sprawdzone na własnej skórze)
- pogrupowane wg. regionów HR"

www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804
Jak dla Ciebie pojęcie "sprawdzone" jest miarodajne to coś tam znajdziesz :wink:
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 04.02.2010 13:53

Dawidow76 kazdy bedzie polecal,to co jemu sie podoba, w gruncie rzeczy ten "polecony"apartament dla Ciebie moze byc totalnym nie wypałem.Najlepiej wejdz w Google wpisz Apartmani i miasto(wioska)jaka Cie interesuje i do dziela,znajdziesz setki,ofert wtedy mozesz wybrac,to co najlepiej Ci sie podoba,na forum,rowniez jest wiele..kontaktow,tylko szukaj.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 04.02.2010 14:25

Dawidow76 napisał(a):dzięki, ale szukałem i od tych wszystkich ofert można dostać zawrotu głowy, myslałem że ktoś ma coś sprawdzonego do polecenia.
pozdrawiam

Okrug Gornji Ciovo 5 km od Trogiru tam mogę polecić dwa apartamenty, napisz na gg a chętnie pomogę.
kluseczka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kluseczka » 04.02.2010 20:15

Dawidow76 napisał(a):Witam

napissz emaila to ci dam namiary na wyspę ciovo i kwatery
Dawidow76
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawidow76 » 15.02.2010 16:33

witam a czy ktoś może wypowiedzieć sie na temat Čelina - czy warto pojechać z dzieckiem? i jak plaże i okolice?

A mój adresik:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 15.02.2010 17:45

Dawidow76 napisał(a):witam a czy ktoś może wypowiedzieć sie na temat Čelina - czy warto pojechać z dzieckiem? i jak plaże i okolice?

Odpowiedź na to samo pytanie - TU
qwerty2
Plażowicz
Nadalina

Nieprzeczytany postnapisał(a) qwerty2 » 15.02.2010 18:39

Witam.
Trzy lata temu (12 osób) byłem na Ciovo w willi Nadalina. Pokoiki czyste, ładnie urządzone z widokiem na urokliwą zatoczkę. Właściciele bardzo mili i przyjaźnie nastawieni do gości. W razie pytań chetnie podzielę się spostrzeżeniami.
Dawidow76
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawidow76 » 15.02.2010 18:48

a jak zejście do plaży? czy strome? i czy jest co robić wieczorami? są jakieś knajpki? bo wybieramy sie na 10 dni, po przeczytaniu forum zastanawiam sie czy wybrać Okrug czy Čelina. żeby nie okazała sie to wiocha zabita dechami bez sklepów i knajpki, bo poza leżeniem też trzeba coś zjeść :)
qwerty2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qwerty2 » 15.02.2010 21:25

Do zatoczki zejście strome , początowo po drodze wylanej ze zwykłego betonu, w zatoczce mała knajpka mała plaża żwirowa. W odleglosci około 1 km skrótem piekarnia, poczta i market pare knajpek. Plaża żwirowa z raczej wielkimi kamyczkami , pare knajpek , przystań z taxi do Trogiru - 1,5 km. Okolica b spokojna raczej prowincja:).
kaziooo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaziooo » 16.02.2010 23:02

Witaj qwerty2! Nie dalej jak wczoraj zarezerwowałem 3 apartamenty w Willi Nadalina dla 12 osób :wink: Dwie rodziny które cisną ze mną do Cro robią to pierwszy raz, a że przyzwyczajeni są do klimatów "kołobrzesko-łebsko-ustrońskomorskich" toteż pomyślałem, że Ciovo, a szczególnie Okrug będą dobre na łyknięcie hrvatskiego bakcyla. A z tego co ty relacjonujesz to te moje gostki mogą przeżyć mały szok,bo w tej okolicy jest tak spokojnie, a oni raczej lubią takie w/w klimaty. W związku z tym mam pytanie czy z Nadaliny jest daleko z buta do centrum Okrugu i tego zamieszania i tłumów ludzi o które są szeroko opisywane na forum? Bo mam nadzieję na łagodne przejście od typowych głupawek "kołobrzesko-łebsko-ustrońskomorskich" do Crouzależnienia przez moich znajomków.
qwerty2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qwerty2 » 17.02.2010 18:13

Na Ciovo nie ma typowego centrum. Jest długa szeroka plaża skąd wypływają taxi do Trogiru. Na tej plaży było pare knajpek , wieksza restauracja z b dobra kuchnią. Nieststy Nadalina położona jest po przeciwnej stronie wyspy od tej plaży. Na skróty to około 20 min marszu ( skrót wskażą własciciele). Wyjazd z wyspy najlepiej rano albo późnym popołudniem - uliczki b waskie i zakorkowane. Jednak można się od tego uzależnić. W tym roku po raz trzeci jadę do Cro.
.:Kasia:.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) .:Kasia:. » 07.03.2010 10:53

podłącze się pod temat...bo właśnie o apartamenty pytac będę ???
Był ktoś z WAS w tych miejscach? bardzo wdzięczna będę za każde info...!!!!!!
na tapecie są....
1.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
APARTMENTS MARIN / Okrug Donji

2.
Willa CIOVO /Okrug Gornji

3.
APARTMANI MAREA - SLATINE

4.
APARTMENT ŽIŽIĆ / SLATINE
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone