DarioG napisał(a):Brrr no to będzie problem, apartamenty zwykle wynajmowane są od soboty lub niedzieli ...
Nie prawda Zawsze rezerwowałem apartament od poniedziałku z resztą nie tylko ja...
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24037&highlight=
DarioG napisał(a):Brrr no to będzie problem, apartamenty zwykle wynajmowane są od soboty lub niedzieli ...
DarioG napisał(a):Brrr no to będzie problem, apartamenty zwykle wynajmowane są od soboty lub niedzieli ... nie bardzo widzę tutaj pole manewru ... A proszę tak zwizualizować ten tłum hehe głupoty piszę, tzn. ile realnie trzeba sobie postać Pozdrawiam
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a): Dla mnie "oszczędność" wariantu Drvenik - Sućuraj jest naprawdę iluzoryczna i jeśli tylko o to chodzi,to moja rada: odpuść.
pasażer napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a): Dla mnie "oszczędność" wariantu Drvenik - Sućuraj jest naprawdę iluzoryczna i jeśli tylko o to chodzi,to moja rada: odpuść.
Pomijając koszty, zauważam jeszcze taka różnicę.
Oglądałem kilka zdjęć z przeprawy ze Splitu. Na twarzach było widać znudzenie i zmęczenie pasażerów. Uśmiech do fotki sztuczny, natomiast wybierając wariant Drvenik - Sućuraj, wręcz odwrotnie.
Po długiej, męczącej podróży by się wydawało, że odpoczynek się znajdzie na promie Split - Stari Grad. Nie widziałem tego. Wybierając wariant Drvenik, na promie znacznie krócej i znużenie nie dopada. Jadąc drogą przez całą wyspę wzrasta adrenalina, pojawiają się nowe emocje i czysty uśmiech. Zapomina się o trudach podróży.
Zaobserwowałem to na fotkach Leszka, jak i moich znajomych, którzy płynęli również ze Splitu.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Pewno jest w tym ziarnko prawdy...ale jakie miny mogą mieć turyści, który utkną w długiej kolejce do promu w Drveniku na 3 h na przykład (Drvenik to mało interesująca dziura)?
W Splicie czekanie na prom znacznie mniej się dłuży...
Pozdrawiam
BOLETUS napisał(a):Witam. Będę z żoną na Istrii w lipcu (8-21). Chcilibyśmy zrobić sobie wycieczke statkiem do Wenecji. Skąd z Istrii wypływają statki (promy) do Wenecji. Wszedłem na strone directferries.pl żeby się zorientować ale arkusz rezerwacyjny nie działa poprawnie i mam dalej niewiedzę. Może ktoś pomoże?
Pozdrawiam.